| Razvy12 a întrebat:

Cum arata perntru voi "baiatu perfect"? pentru fete

19 răspunsuri:
| Amalia2305 a răspuns:

Hmm,eu una am să-ți fac o descriere ceva mai lungă a "baiatului perfect ".
Să nu fie cu foarte mult mai înalt ca mine( pentru mine contează asta ceva cam mult. Să aibă un simț al umorului bine dezvoltat,să ma tachineze,să mă enerveze,dar tot el să știe și cum să ma împace. Să aibă bunul simț,să fie puțin timid( doar un strop de timiditatelaughing ), să nu fie foarte cuminte,dar nici foarte obraznic. Să fie romantic ( uneori), să fie genul protector, înțelegător, să fie gelos ( dar nu exagerat). Să știe cum să se comporte cu mine, să ma ierte când greșesc, dar să mă și certe,să mă învețe lucruri bune. Nu vreau să fie arogant,fițos. Dacă ar fi popular tot numai la mine să se uite, nu neapărat să le ignore pe celelalte fete, însă să fie de încredere, să nu mă înșele.
Dacă ne referim la fizic pot spune că sunt sopită după băieții bruneți, cam cu 10-15 cm mai înalți ca mine, ochii căprui, nu foarte slabi, dar nici plinuți( să arate binișor, adică să aibă grijă de propria imagine totuși ), să se îngrijească.
Și cel mai important : să ma iubească așa cum îl iubesc și eu!
Așadar, asta este pe scurt lista cu "calități" pe care le are băiatul perfect.

| Mihaelaa98 a răspuns:

Baiatul perfect cred ca nu va fi cine stie ce, pana la urma nu aspectul conteaza asa mult. Sa fie frumos, logic, dar cel mai mult sa aiba simtul umorului dezvoltat, si sa se comporte asa frumos cu mine, la fel ca un tata love struck

| lavinutsa a răspuns (pentru Mihaelaa98):

In cazul in care te f''e? cum se numeste? incest?

| Mihaelaa98 a răspuns (pentru lavinutsa):

Da ce legatura are? Partea asta nu se vorbeste aici!

| alexaalexandraa a răspuns:

Baiatul acela care o sa ma iubeasca la fel de mult cat o sa-l iubesc si eu. Care astept sa-l gasesc de ceva vreme. Nu pot sa ti-l caracterizez: sa fie asa...sau altfel. Important e sa fie sincer, sa nu minta, si sa stie sa ma aprecieze. D.p.d.v fizic, nu trebuie sa fie atat de frumos, important e ca mie sa-mi placa, si atunci inseamna ca e frumos. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca esti urat/urata sau ai acest complex. tuturor ne plac oamenii frumosi, toti ii admiram si toti ne uitam la ei cu drag.
cu sufletul e o alta chestiune.

| Different69 a răspuns:

Sincer, frumos si sa ma iubeasca happy

| XyYx a răspuns:

Pentru mine "baiatul perfect" trebuie sa fie foarte intelegator, sa imi acorde atentie, sa ma iubeasca, sa nu ma minta, sa aiba incredere in mine si cel mai important sa nu ma insele! laughing

| soricelulRulz a răspuns:

Pai sunt mai multe calitati depinde de fiecare fata ce apreciaza mai mult sunt lucruri simple de ex:simtul umorului, sinceritatea, simplitatea si dupa mine cel mai important bunul simt

| DV a răspuns:

Un baiat blond cu ochiialbastrii sau verzi, inalt si zambarettbig grin

| MemeGame9 a răspuns:

Baiatu' perfect sa gaseste la fiecare colt..De aceea Dumnezeu a facut Pamantul rotund...laughing

| ChuckNorris42 a răspuns (pentru MemeGame9):

Buna asta! rolling on the floor

| lavinutsa a răspuns (pentru MemeGame9):

Bunlaughing)) ai un l1ke pentru umor si adevarlaughing:X

| MemeGame9 a răspuns (pentru lavinutsa):

Yay big grin

| lady2in4black a răspuns:

Baiatul perfect pentru mine este acel baiat care sa aiba grija de propria imagine, sa ma inteleaga, sa ma respecte, sa ma placa si sa ma iubeasca asa cum sunt, sa ma alinte sa fie romantic, tandru, dar si obraznic si timid, sa aiba simtul umorului, sa ma faca sa rad, sa nu ma plictisesc cu el, sa aiba incredere in mine, de altfel si eu sa am incredere in el, sa ma protejeze, sa fie si gelos, dar nu exagerat, sa invat de la el multe lucruri intr-o relatie si chiar din viata de zi cu zi. Cam atat, momentan arata pentru mine baiatul perfect.

| Lolsds a răspuns:

Baiatul perfect:
-nu fura
-nu bea
-nu exista

| ada74 a răspuns:

Baiatul perfect este baiatul pe care il iubesc si ma iubeste happy

| Dulcikk_Alina_1996 a răspuns:

Pentru mie baiatul perfect trebuie sa fie. intelegator. si imi acorde atentie. si sa ma iubeasca.♥♥♥