Oh. baiatul frumos deci,
Baiatul frumos din punct de vedere psihic, trebuie sa fie acela care sa spuna ca fata e frumoasa cand ea spune ca nu-i place ceva la ea, baiatu care sa ia apararea cand ceilalti spun ceva rau despre fata, sa-i zambeasca cand ea e trista... numai ca nu prea exista acel baiat, sau exista pentru cateva momente . aparentele inseala la baieti, am simtit`o pe propia mea piele a fost frumos pana intr-un moment
Sa ma inteleaga in primul rand,sa fie deschis in a vorbi(fara timiditate(,dar in acelasi timp sa fie si sensibil,sa am ce invata de la el si el de la mine,sa ne completam unul pe celalalt,sa ne intelegem, sa ne ascultam, sinceritate si iubire ca restul vinde la sine.
Mie imi plac baietii sensibili care sa stie sa vb cu mine, sa spuna cuvinte frumoase, sa stie sa ma asculte...hehe cred ca tuturor fetelor le plac astfel de baieti
Mai exact da si uh niste exemple :*
Hmmm...adica daca am o problema sa ma asculte sa ma sfatuiasca sa imi spuna ca totul va fi bine sa imi ridice starea de spirit.sa ma inveseleasca. dupa care ne putem inveseli reciproc
Să fie misterios. Să aibă o aură de interes. Să stârnească dilema prin cuvintele pe care le spune, să fie amabil, interesant, cu simțul umorului și să știe să curteze o fată fără replici de doi lei cincizeci. Să știe să dea sfaturi și să putem discuta despre subiecte variate. Să aibă timp și pentru mine.
Sa ma respecte,sa ma auda din toate punctele de vedere,sa ma inteleaga, sami fie apropate cu sufletul, sa ma protejeze dar sa numi interzica sa fie sicer si de incredere si sa ma iubeasca si sa tina la sentiment
Cei mai placuti baieti sunt aceea care sunt vorbareti, nu te fac de rusine mai exact cei cu "lipici".
Aspectul fizic conteaza mult sau intai incercati sa cunoasteti persoana si apoi "il analizati fizic?"
Sincer sincer eu cred ca mai intai trebuie sa-ti starneasca interesul sa-ti placa ce vezi ca sa vrei sa il cunosti
Dar mai este si cazul in care il cunosti mai intai fara a sti cum arata si iti place atat de mult incat de indragostesti de baiatul respectiv si atunci aspectul fizic nu prea mai are importanta.:*
numai sa fie ingrijit bineinteles.
anonim_4396 întreabă:
Crisu_8081 întreabă:
TurliucAdrianFrancis întreabă: