Te saruti cu respectivul, il iei in brate! In public
Succes! Sa faci lumea invidioasa ca merita :*
Stati in casa toata ziua si seara cand iesiti iesiti pe rand, cu o gluga sau ceva care sa va acopere fata si mergeti ca si cum nu v-ati cunoaste. Daca cineva va recunoaste atunci te intorci la el si ii zici: **** ce cauti in spatele meu? ma urmaresti? perversu naibii. Il palmuiesti si fugi strigand: Ajutoooorrr!
Glumeam.
Dai mass-uri cu "te iubesc enorm de mult iubire", scrii la status "nu's numai pentru uby meu" si porti un tricou cu poza lui si sub poza sa scrie: daca-l vedeti sa-l aduceti de urechi la mine ca-i doar al meu si nu are ce cauta in alta parte fara mine.
Sau:
La mesageria vocala pui mesaj: Familia anonima nu poate raspunde la telefon. Dupa ce raspund lasati mesaj.
Pi iesi cu acea persoana peste tot oriunde mergi! dar la urma urmei de ce te chinui sa demostrezi lumii? important este ceea ce crezi tu nu ceea ce gandeste lumea! funda?
Intregii lumi? Pentru tine conteaza atat de mult sa dai "sfoara-n tara" ca iubesti? Oricum, fiecare cu parerile sale, asa ca daca ti neaparat sa te faci "invidiata", atunci te sfatuiesc sa faci rost de o portavoce, sa te asezi in fata resedintei de la Izvorani a domnului Colombeanu (incearca si in fata Parlamentului), si sa faci o declaratie de dragoste de numa' numa'. Acum vorbind mai serios, singurul lucru pe care il poti face este sa iesi in public cu partenerul, sa va sarutati etc., iar vestile vor zbura cu usurinta. O seara buna!
didi12 întreabă: