Mi-am luat libertatea de a rasfoi prin alte intrebari de-ale tale si un lucru pe care l-am observat e ca tu accepti doar raspunsurile care iti plac, iar pe cele cu adevarat constructive le eviti. In acelasi timp, scrii aceeasi intrebare din nou si din nou.
S-ar putea nici raspunsul meu sa nu iti placa, dar nu am in scop sa te supar sau sa te insult.
In primul rand, viata e taioasa, nu iarta, tu faci aceeasi greseala pana iti inveti lectia. Nimeni nu datoreaza nimanui nimic. Asta-i adevarul crud. Uneori, am impresia ca totul se bazeaza mai mult pe noroc decat pe munca sincera.
In al doilea rand, sa lucrezi asupra identitatii tale este un proces indelungat si chiar dureros. Imi pare rau sa ti-o spun, dar faptul ca absolut nici o fata nu te vrea se datoreaza, fara indoiala, unei probleme pe care o ai tu. Spui de anxietate, timiditate, depresie, dar astea sunt doar simptome ale unei probleme mai mari. Atat timp cat nu iti intelegi problema, nu te intelegi pe tine, nimeni nu te poate ajuta. Ce ai tu, din punct de vedere emotional, de oferit celor din jur, inclusiv fetelor? O doza din nesiguranta ta? Noua nu ne place asta. Daca vrei o fata care sa se incadreze in anumiti parametrii, astfel incat sa fie cu adevarat o persoana buna, trebuie sa si oferi asta. Si la varsta ta, eu vad timiditatea mai mult ca pe o scuza.
Tu trebuie sa iesi din inchisoarea ta, altfel ramai inadaptat. Si e ceva serios. Ti-as propune sa mergi la un psiholog si sa inveti sa te deschizi.
Sunt multe lucruri pe care le pot spune, dar ma voi opri aici. Iti doresc cat mai mult curaj si succes in continuare!
Păi vorbea cu ele, nu facea sex cu ele. Sunt doua chestii total diferite, eu nu cred in papagal, cu cat vorbești mai mult cu atât ai oportunitatea sa strici tot, chiar daca tipa e atrasa in prima faza de tine. Și dacă tipa caută ceva penis sau vrea sa fie băgată în seamă de tine pentru că îi place cum arati. O doare pe a fix undeva că ești tu trist anxios.
Și vorbea și le footea era șmecher ești idiot? Ai nevoie să îți de a omul cu virgula? Dacă vorbești mult și prost atunci ai șansa să strici totul. Nu am nici un motiv să mint pisatul ăla îmi e acum dușman de moarte da ce îți spun aici nu e minciuna era playboy la femei numai că era neserios așa s ăștia.
Daca te știe cu anxietate nu te baga nimeni in seama, persoanele cu probleme psihice sunt stigmatizate, marginalizate, bârfite.
Pe mine nu m au atras cocalarii, m au atras băieții masculini cum zici tu, inteligenti, amuzanți etc dar de ce cocalari? Aia sunt prosti și te cam fac de ras în societate. E adevărat ca femeile prefera un tip care inspira încredere în sine și interesant dar sa fie educat. Cat despre băieții timizi și ei pot avea succes dacă au un grup de prieteni și ies din casa ca să poată fi remarcați. Dacă ei stau doar în casa sau munca unde sa cunoască fete? Prietenii sunt folositori și ca să poți cunoaște fete nu neapărat ca fetele vad ceva atractiv ca tu ai prieteni dar e un mijloc de a cunoște de a socializa și o proba ca ești un om sociabil și deschis. Nu zice nimeni sa ai mulți prieteni dar măcar sa ți mărești cercul sa ieși ca să ai șanse sa cunoști pe cineva sau sa cauți anumite activități care implica mai mulți oameni, unde sa poți socializa și cunoaște persoane noi.
Atunci ar trebui sa fie ok! Ai ceva timp de recuperat, dar tu poate chiar vei reusi! Mai intai mergi la un psiholog si spune-i ce probleme ai, poate te va ajuta! Apoi fa-ti un profil pe tinder sau un alt site de online dating si incearca sa-ti gasesti pe cineva cu care sa ai lucruri in comun.Sau vezi pe la serviciu, pe undeva, daca ai vreo colega singura de care sa-ti placa, sau incearca sa calatoresti si sa cunosti persoane noi! Ai destule optiuni! Mult succes in tot ceea ce iti propui!
De ce îi sugerezi să își pună tinder? Dacă e să te placă vreuna acolo, trebuie să dai cam 60-70 de lei pe luna, numai știu sigur și sunt șanse mari ca acele conturi să fie false.
Dă-le naibii că toate mint de rup și sunt atrase de bani și fizic. Găsește-ți un hobby și vei uita de ele.
Oricine e barfit și dacă e să o iei așa, foarte multe fete suferă de anxietăți și de episoade depresive. Probabil de aia au nevoie de un "mascul alfa" sa le duca cu picioarele pe pământ.
Daca mergi pe mentalitatea că "nu se uită nici una la mine pentru că sunt anti-social sau depresiv" ești pa, asta e doar in mintea ta, din insecuritatile tale, oamenii mai au și empatie, numai că e rar întâlnit să găsești tipe care sa te placa, mai bine mai putine decât multe și fără rost care vor sa te folosească.
Da, eu nu mă refeream la genul ăla de anxietate care multe îl au, ci la cele severe când de abia ieși din casă, ai atacuri de panica, tremuri când toată lumea observa că ai aceasta problema, nu prea mai găsești oameni cu empatie in ziua de azi. Daca anxietatea nu e puternică atunci da ai șanse, sunt mai multe tipuri de anxietate de la ușoare la foarte grave care îți distruge viața socială.
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: