| madutza_9636 a întrebat:

Cum as putea afla daca si el ma iubeste? imi zice de foarte multe ori dar nu stiu nu stiu ce sa cred ma puteti ajuta va rog mult?

4 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Iti poti da seama prin intrebarile care le pui, daca te iubeste sau nu.

| Criiss16 a răspuns:

Daca il iubesti, trebuie sa ai incredere in el.Si,daca il iubesti, tu trebuie sa simti daca el te iubeste sau nu.Inima ta ce spune? Ca el te iubeste sau nu? Ai incredere in el.de ce sa nu fie sincer cu tine?happy

Salutari.happy

| Stef_1270 a răspuns:

Scuza-ma dar nu am inteles exact aceasta intrebarebig grine fapt tu ai spus ca nu esti sigura daca te iubeste.:1.Banuiesc ca nu sunteti impreuna dar el vrea si nu esti sigura daca sa fii cu el sau nu.2.Ori sunteti deja combinati si simti ca nu te mai iubeste.3Totusi vad ca tu il iubesti.deci probabil sunteti impreuna.si stiu ca atunci cand doi oameni sunt impreuna si el ii marturiseste asta...inasemna ca TE IUBESTE dar iti dau cateva sfaturiwinking:Incearca sa "porti o discutie cu el, mai serioasa, privind relatia voastra sau viitoarea voastra relatie.Nu prea poti sa afli daca te iubeste.doar trebuie sa simti asta, arata-i ca esti indragostita 100%de el.si el iti va arata asta nu numai prin cuvinte. Sper sa ai succes!

| nimenialtu a răspuns:

Fii atenta la comportamentul lui fata de tine si iti vei da singura seama.In principiu daca are incredere in tine, te alinta, vrea sa stea numa cu tine, se comporta frumos cu tine, te intelege si te ajuta sa treci peste orice obstacol atunci astea sunt semne ca te iubeste!