| Faceburger a întrebat:

Cum as putea convinge o prietena sa facem sex pur si simplu. Fara sentimente, doar sex.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| Randomuser2000 a răspuns:

Cu doua sticle de vin;-)

| RAY a răspuns:

Greu vei gasi genul asta de fete, multe vor relati, casatorie sau sa aiba un castig, pentru ele sexul nu reprezinta ceva, pot face sex la orice ora asa ca ele vor niste avantaje pentru sex

| petitconseil a răspuns:

Ii spui direct in fata, ce e asa de greu? Vrea? Bine.Nu vrea? Iarasi bine.Ce tot trebuie sa te framanti atata sa o convingi? Dar daca ti-e prietena totusi, asteapta-te pe viitor sa vrea mai mult de la tine.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Cu un diamant de 500 de Karate intr-o montura de Platina filigranata, ai incercat?winking laughing

| minrest a răspuns:

Nu are nevoie, sexul i-ar place intr-un cadru mai larg, macar sa spere la o relatie si sa aiba o admiratie pentru tine, asa cum vrei tu, nu obtine placere, si atunci nu are de ce sa faca sex cu tine.

| Emilian65 a răspuns:

Vorbeste cu ea, spune-i ce doresti si poate este de acord cu dorintele tale.

| PersonajFictiv a răspuns:

Eu Tarzan, tu Jane si apoi bagi degetul mijlociu prin gaura formata din degetul mare si aratator cred ca o sa inteleaga ea, majoritatea inteleg.

| RAY a răspuns (pentru Hanhao):

Fetelor le plac dramele emotionale, asa e, eu cat eram cu prima iubita la inceput ne certam si ne intelegeam perfect e cand am devenit baiat cuminte s-a saturat de mine si s-a luat cu un smecher, badboy, ai perfecta dreptate

| RAY a răspuns (pentru Hanhao):

Eram tanar, experientele te schimba in viata, faza e ca numai caut nimic de la sexul opus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e intrebare de copil de 12 ani big grin

| Faceburger explică (pentru anonim_4396):

14 big grin