| Pumba a întrebat:

Cum as putea cuceri un baiat pe care chiar il plac foarte mult? Nu prea am "interactionat" cu el. Ne stim mai mult din priviri. El momentan sta cu bunica lui in acelasi cartier cu mine, dar cand mama lui vine din Italia se muta inapoi cu ea. Tipul e un baiat muncitor(ziua e la scoala si in timpul liber lucreaza pe santiere sa castige bani). Mai tot timpul cand ma vede pe afara zambeste(mai ales cand sunt singura) si ieri eram cu o prietena afara si au venit niste rromi la noi cu cersitul. El renoveaza acum apartamentul unei doamne si a coborat sa duc la gunoi niste moloz sau nu stiu ce ducea el si cand i-a vazut pe rromii aia a venit la noi si a tipat o data: "Lasa-ti fetele in pace!" si cand a vazut ca nu pleaca a mai strigat o data le ei si au plecat in final. N-am apucat decat sa-i multumesc. Crede-ti ca am vreo sansa cu el? Cum sa-i arat ca il plac? Dau Fundita si Vot!happy

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Incepe prin a-l saluta,zambeste-i,cere diverse sfaturi legate de scoala,incearca sa te imprietenesti cumva cu el,afla-i Id sau/si telefon...
Incet,incet.
Dupa atatea eforturi combinate,ceva o sa inteleaga si el si,daca ii placi, n-o sa stea cu mainile legate.
Pare un baiat serios, bravo lui.Si tie, ca l-ai gasit.
Mult noroc!