L-ai putea cuceri daca ai lasa putin timiditatea deoparte chiar daca iti va fi mai greu
Daca iti doresti acel baiat arogant, puneti in plan sa scapi de timiditatea pe care o porti acum, totul vine de la sine.
Tot ce trebuie sa faci e sa faci cumva sa vorbesti cu el. Zambeste-i, imbraca-te si provocator (nu vulgar, ci doar cat sa-i atate interesul). Fa-ti treaba prin preajma lui, plimba-te in jurul lui si fii sigura ca intoarce capul dupa tine. Va veni el sa te caute.
Treci des prin fata lui, cu colegii / colegele. Razi, zambeste, joaca-te cu parul. Prefa-te indiferenta. Dar daca te saluta, saluta-l si tu. Succes!
Pai...cam in situatia asta ma aflu eu, insa, in cazul meu, baiatul este fostul meu prieten...Intai afla mai multe despre el[daca nu stii] incearca sa aflii ce muzica ii place, ce filme..etc si incercati sa discutati despre toate aceste interese comune. Imbraca-te frumos,aranjeaza-te si inceraca sa iesi cat mai mult in evidenta, intr-un mod pozitiv, desigur. FII INDRAZNEATA! Daca vezi ca nu merge si iti spune ceva.e clar ca nu e interesat, deci nu ai nimic de pierdut, asa ca raspunde-i cu aceeasi moneda.
Dar nu exagera... Sper sa rezolvi ceva. Bafta!:*