| LikeACandyxD a întrebat:

Cum as putea cuceri un baiat putn mai arogant, eu fiind mai timida in fata lui? Am de gand sa scap de aceasta timiditate dar as avea nevoie de cateva sfaturi. Multumesc anticipat!

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

L-ai putea cuceri daca ai lasa putin timiditatea deoparte chiar daca iti va fi mai greu

| MaTrIx8378 a răspuns:

Daca iti doresti acel baiat arogant, puneti in plan sa scapi de timiditatea pe care o porti acum, totul vine de la sine.

| Ando1dul a răspuns:

Fi tu insuti

| dragos9234 a răspuns:

Daca esti timida nu il poti cuceri.

| ASimpleUser a răspuns:

Lasa deoparte timiditatea, si baga-l in seama cat de des se poate

| irrumator30 a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci e sa faci cumva sa vorbesti cu el. Zambeste-i, imbraca-te si provocator (nu vulgar, ci doar cat sa-i atate interesul). Fa-ti treaba prin preajma lui, plimba-te in jurul lui si fii sigura ca intoarce capul dupa tine. Va veni el sa te caute.

Răspuns utilizator avertizat
| abcabcabc a răspuns:

Daca chiar iti place de el ascunde timiditatea si ea va disparea de la sine

| alymitu a răspuns:

Treci des prin fata lui, cu colegii / colegele. Razi, zambeste, joaca-te cu parul. Prefa-te indiferenta. Dar daca te saluta, saluta-l si tu. Succes! laughing

| Laviniaaaaa23 a răspuns:

Pai...cam in situatia asta ma aflu eu, insa, in cazul meu, baiatul este fostul meu prieten...Intai afla mai multe despre el[daca nu stii] incearca sa aflii ce muzica ii place, ce filme..etc si incercati sa discutati despre toate aceste interese comune. Imbraca-te frumos,aranjeaza-te si inceraca sa iesi cat mai mult in evidenta, intr-un mod pozitiv, desigurlaughing. FII INDRAZNEATA! Daca vezi ca nu merge si iti spune ceva.e clar ca nu e interesat, deci nu ai nimic de pierdut, asa ca raspunde-i cu aceeasi moneda.
Dar nu exagera... Sper sa rezolvi ceva. Bafta!:*