| Anonim_9579 a întrebat:

Cum as putea cuceri un tip in zodia rac, sugestii!

Răspuns Câştigător
| catthshshshs a răspuns:

Iubitul meu este rac, mi-a fost usor sa il cuceresc. Lor le plac chestiile romantice, afectiunea, sa le arati ca iti pasa de ei si ca ii iubesti.

6 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Rac?!? nu te mai chinui, nu merita laughing

| 80Cris a răspuns:

Dai inapoi...

| mgtow a răspuns:

Si eu sunt berbec si nu ma las cucerit de nici o fata stii dc? Pt ca sunt panarame si insealawinking

Răspuns utilizator avertizat
| Lulu1987 a răspuns:

Eu sunt rac si sincer iti zic trebuie sa ai multe calitati.in primul rand trebuie sa fii frumoasa si inteligenta.eu cel putin cand ma indragostesc de o fata ma indragostesc de fizic.degeaba gandeste inteligent daca nu arata bine. poate doar asa sunt eu. ce ar mai trebui sa stii despre rac? intr-adevar are nevoie de multa multa afectiune, mereu sa fii acolo cand bate el din pinteni si nu glumesc, daca nu o sa fii cand are nevoie o sa tina minte si o sa ti reproseze la prima cearta laughingmare grija ca racii sunt pe interes.cand nu mai prezinti interes te lasa balta, trece foarte repede peste sentimentele tale, are fixatii.Cum ai putea sa-l cuceresti si sa-l tii langa tine ...bnanuiesc ca asta vrei...nu te lasa usor.fii indiferenta dar in acelasi timp arata i ca ai vrea sa fii cu el.adica suceste i mintile.si cum intrebarea mea este pentru tine? crezi ca chiar se merita sa faci ce am zis pentru caracterul care il are baiatul respectiv?

Întrebări similare