anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum aş putea deveni rău, dur, arogant, materialist, mult mai indiferent față de cei din jur? Fără răspunsuri gen" Nu te schimba. Fii doar tu". M-am saturat sa fiu victima propriei mele bunătăti, să fiu luat de prost

9 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Nu exista psihologie pentru asa ceva. Daca vrei sa te schimbi pur si simplu o faci.

| ShaOfHatred a răspuns:

Nu incercati voi sa va schimbati, nu o sa reusiti. Lasati sa vina de la sine, daca vrei sa te schimbi, o sa te schimbi singur, nu ceri sfaturi.

| ShaOfHatred a răspuns:

"Arrogance has to be earned. "

| MistretulPufos a răspuns:

Nu te schimba. fii doar tu. Serios, mai bine nu devii arogant, mai bine fii bun doar cu cei dragi

| MeForeverAlone a răspuns:

Să știi că te înțeleg. Trăim într-o lume în care dacă ești prea bun ești călcat în picioare.
Nu-ți voi spune să fii tu însuți. Dar îți voi spune că în fiecare din noi există o parte bună și o parte rea. Iar dacă vrei cu adevărat poți să o scoți la suprafață pe oricare din ele. Cum să devii mai rău și mai dur? Simplu. Calcă-i în picioare.
,, Ce faci?" -răspunsul tău,, Ce îți pasă ție?" sau mai arogant,, Ce dracu îți pasă?"
Dacă cineva îți propune ceva, întreabă-i,, Și eu ce primesc în schimb?"-ai zis că vrei să fii materialist.
Dacă cineva are nevoie de tine, spune-i că ar treabă, sau că nu te interesează problema lor, sau că te doare în paișpe de ei.
Oricum, cel mai bun răspuns la ldat Ineys. Dacă vrei să te schimbi, pur și simplu o faci. Nu-ți trebuie sfaturile noastre.
Baftă

| NH4OH a răspuns:

Dacă ne-am schimba cu toții așa doar pentru că nu știm să vorbim și să ne apărăm, atunci e grav și am fi motivul celui de-al treilea Război Mondial. happy
O să atragi mai multe probleme cu atitudinea asta, mai ales dacă nu ești unul bine făcut.

| Claudiu_Clau_1984_gIBZ a răspuns:

Asa eram si eu, eu am avut noroc in timpul scolii m-am mutat intr o alta clasa unde toti colegii mei erau mai tupeisti, iar eu eram mai timid...ei m au ajutat si acum sincer imi e mai bine

| ThisNameIsNotAutorizedToBeViewedByAnyone a răspuns:

Nu mai da importanta atora lucruri daca una cade langa tine zii sa se mute mai incolo ca iti zgarie papuci, trebuie sa fi indiferent

| Turba a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu intr-o oarecare masura.Am incercat si eu sa ma schimb, dar chestia nu a tinut, m-am tinut cum am vrut eu 2-3 zile dupa am redevenit din nou vechiul eu. Sfatul meu ar fi sa iti cauti prietenii cu care sa fii tu insuti, fara sa incerci sa te schimbi si poate asa vei schimba ceva in viata ta