Du'te la sala asa o sa arati fizic mult mai bine iar lumea o sa observe si'or sa-ti spuna, si atunci o sa castigi incredere de sine care sa te ajute sa vorbesti cu fete
Sunt sportiv de performanta nu cred ca te ajuta prea mult asta!
Sincer pe mine m'a ajutat mult asta eu asa mi-am castigat incredere de sine. Si legat de tine. chiar am mir ca de obicei sportivii au tupeu nu gluma
Nu ma cuosti cu adevarat dar cand vine vorba de dragoste e mai greu la mine!
Asa si legat de "sa fiu mai frumos": du'te la un frizer bun sa-ti aranjeze parul intr'un stil care ti se potriveste si ai grija sa'l ai tot timpul aranjat si sa te tunzi lunar, apoi ai grija sa mirosi bine intotdeauna, ai putea si sa te pensezi. fetelor nu le plac baietii cu "monospranceana" si daca zici ca esti sportiv poarta haine mai mulate ca sa ti se puna in valoare fizicul si sunt si la moda cam asta ar fi banuiesc ca daca te aranjezi o sa creasca stima de sine si o sa ai mai multa incredere cu fetele( asta in cazu in care nu te aranjai deja)
Mersi unele lucruri le fac deja dar oricum mersi
Mie imi plac baietii mereu aranjati, parfumati, curati ... conteaza si foarte mult comportamentul si atitudinea pentru ca degeaba e el frumos daca n-are nimic in cap ( asta in cazul meu). imi plac baietii inteligenti, educati are nu vorbesc urat si nu scuipa pe jos