anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea face a arat mai bine adica nu stiu ce sa zic nu vreau sa fiu super-star dar totusi cum as putea avea mai multa incredere in mine cand vorbesc cu o fata si cum sa fac sa fiu mai frumos ca sa zic asa?

7 răspunsuri:
| St3fU a răspuns:

Du'te la salabig grin asa o sa arati fizic mult mai bine iar lumea o sa observe si'or sa-ti spuna, si atunci o sa castigi incredere de sine care sa te ajute sa vorbesti cu fetewinking

| Kramerwalt a răspuns (pentru St3fU):

Sunt sportiv de performanta nu cred ca te ajuta prea mult asta!

| St3fU a răspuns (pentru Kramerwalt):

Sincer pe mine m'a ajutat mult astalaughing eu asa mi-am castigat incredere de sinebig grin. Si legat de tine. chiar am mir ca de obicei sportivii au tupeu nu glumathinking

Nu ma cuosti cu adevarat dar cand vine vorba de dragoste e mai greu la mine!

| St3fU a răspuns (pentru Kramerwalt):

Asa si legat de "sa fiu mai frumos": du'te la un frizer bun sa-ti aranjeze parul intr'un stil care ti se potriveste si ai grija sa'l ai tot timpul aranjat si sa te tunzi lunar, apoi ai grija sa mirosi bine intotdeauna, ai putea si sa te pensezi. fetelor nu le plac baietii cu "monospranceana"laughing si daca zici ca esti sportiv poarta haine mai mulate ca sa ti se puna in valoare fizicul si sunt si la modalaughing cam asta ar fi big grin banuiesc ca daca te aranjezi o sa creasca stima de sine si o sa ai mai multa incredere cu fetelethinking( asta in cazu in care nu te aranjai deja) happy

Mersi unele lucruri le fac deja dar oricum mersi

| fuckeveryone a răspuns:

Mie imi plac baietii mereu aranjati, parfumati, curati happy... conteaza si foarte mult comportamentul si atitudinea pentru ca degeaba e el frumos daca n-are nimic in cap ( asta in cazul meu). imi plac baietii inteligenti, educati are nu vorbesc urat si nu scuipa pe jos tongue