| Swallow a întrebat:

Cum as putea face ca el sa inceapa discutia?! ce status sa pun? va rog :* mersi mult ))

5 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

N`ai ce sa faci decat sa astepti ca el sa vrea sa vb cu tine.statusuri`le n`au nicio valoare eventual poti incerca ceva de genul "ma simt rau.sau mi`e greu fara tine.","te plac dar tu nu`ti dai seama." adica ceva mai normal nu atat de exagerat. daca ii pasa de tine iti dai seama ca va intra sa te intrebe ce`ai patit. daca nu.nu conteaza! gasesti asltul.totusi dc nu intri tu cu el? odata macar sa vezi cum reactioneaza daca iti raspunde. daca are chef de vorba e semn bun. daca`ti raspunde sec mai bine`l lasi in paceoh go on bafta!

| FlyingSoul a răspuns:

Poate va parea prea dramatic s nu stiu despre el dar eu daca as vedea o fata cu statusu: "Depresie...numai o persoana ma poate scoate din ea. Poate esti u aceea." as cauta sa intru in vorba cu dansa si ciar daca eu nu as fi pers respectiva as cauta sa o ajut.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Mda toate zic acelasi lucru, lasa-l pe el sa te abordeze. Fetelor... a-ti auzit ca o trecut 80 de ani de cand so nascut bunica voastra si ca fetele nu mai poarta 4 randuri de fuste? Mie mi se pare ca nu. Azi daca iti place de unu, si nu esti o rasfatata, alintata si cu aere de printesa adevarata, faci tu primul pas, recte ii spui mai "usor" si dupa cateva intalniri cal placi. Si crede-ma nici un baiat nu poate refuza o fata frumoasa chiar daca la inceput o sa fie putin cu adevarat uimit ( in gandu lui ). Daca ii place spune-i, sau gaseste tot felul de motive sa iesiti impreuna, chiar daca cu niste prietene care "intamplator" la un moment dat o sa va lase singuri. Ah ce-mi place sa fac pe petitoru laughing)tongue. App, esti fata, voi aveti idei, gandeste-te la un scenariu in care ramaneti numa voi 2, si dupa de incepi sa vb cu el ca si cu orice alta prietena de-a ta, chiar daca nu despre momentu lunii sau cat d porci e baietii, no sa te mai poti oprii si o sa va aproapiati fara sa-ti dai seama, daca chiar aveti ce "impartasii" impreuna.

| DizzyXD a răspuns:

Eu zic sa ii trimiti un mass numai lui dar sa sune ceva de genu [ cei din scl... vreau nu stiu ce... } sau sa pui un status funny In cautarea unui nu-stiu-ce happy

| DaNiiiiiiiii a răspuns:

Vor exista mereu oamenic are te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.

Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc

Mi'aduc aminte uneori. Ne certam pe jucarii. Ne intristam, dar ne impacam a doua zi. Acum am crescut si tot mai mult ne'am apropiat. Am realizat ca esti o prietena adevarata ¦"

Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor.

•Ea nu ma dezamageste, ea nu ma minte.Ea ma iarta Arata-mi tu o persoana mai minunata! :X:X

•Putea de mult sa plece dar ea langa mine a ramas.A fost langa mine cand am facut fiecare pas! :X

•Regret d fiecare data cand ne certam din prostii Ca suntem aman2 ironice si pline de orgolii.

•Prefer sa tin aproape doar persoanele care-mi vor binele.Eu nu numesc prietene toate cretinele! :X [ Te iUbb. Pissii :X:laughing ]

Cât de frumos este sa poti spune din nou ca esti fericit, ca te simti iubit.Amintindu-ti de trecut, si cât de greu peste toate ai trecut!

Sa încerci sa uiti pe cineva iubit e ca si cum ai încerca sa îti amintesti de o persoana pe care nu ai vazut-o niciodata.

Am iubit pâna la ceea ce lumea numea "nebunie", însa pentru mine era singurul mod în care puteam iubi

Nimeni n-a iubit ca mine; nimeni n-a suferit cât am suferit eu". Toti zicem asa.

Si nu-mi spune "soro" daca nu esti fica lu`mama.Sunt putini cei care ma cunosc.ma stiu o gramada. Unii stiu de ce-s in stare, restul nu vor sa creada!"

as ierta-o dar poate gresesc as suna-o dar nu indraznesc... vorbele spuse la cearta m-au ranit ink odata

""Am sa trec si peste asta Ce va fi, va fi Am sa strig iar 'Asta-i viata' E si maine o zi

Am ales sa traiesc discret in fata ta.Nu ai nevoie sa stii ce se intampla cu viata mea.

Poate ca m`am schimbat.Poate m`am saturat.Poate nu vreau sa aud.Poate ca imi e de ajuns. Poate ce a fost s`a dus.

. Spun tot ce-mi da prin cap.Chiar cand ai vrea sa tac

Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri.Te-a înva? at sa cite? ti printre zâmbete? i rânduri? tergi o lacrima dar nu po? i sa? tergi amintiri.

Am spus.o si o voi spune mereu.
Fereste.te de ziua in care o sa am TPU!

Zambet fals. Privire plina de ura.Cuvinte aruncate`n vant, Minciuna! Si toate fara nici un
motiv! Am gresit din nou.Am Oferit prietenie, Unde trebuia sa ofer indiferenta.

Prietenii ramân prieteni. Cei care nu ramân... înseamna ca n-au fost!

Am mai pierdut un prieten... oare nu e de ajuns? M-am saturat ca toti sa-si bata joc si sa profite de increderea mea...

Multi rostesc cuvantul `Prietenie`Dar putini il inteleg

Adevarata prietenie este ca un trandafir. Nu ne dam seama de frumusetea sa pana cand nu se pierde

O prietenie adevarata inseamna o prietenie in care cele doua persoane sa aiba incredere una in cealalta... daca una dintre ele se indoieste de cealalta inseamna ca acea prietenie este una fals

Nu exista nu pot doar nu gasesc nici un rost!

Multi rostesc cuvantul "PRIETENIE"... Dar putini il inteleg! sigh

Atunci cand mah dor gesturile tale, eu te fac sa te doara atitudinea mea.

Atunci cand ma dor gesturilee tale!winking.Eu tee fac sa te doaraa atitudineea meaa! smug

"Prea multe certuri prostesti! M-am saturat sa te crezi ceea ce nu esti!

Am invatat ca daca vrei sa ai ceva, trebuie sa luptzi si sa mergi inainte fara sa te uiti inapoi, fara sa ceri aprobarea celor din jur.

Te-ai intrebat vreodata cata durere se ascunde in spatele unui zambet?