| bebitza_5599 a întrebat:

Cum as putea face, ca persoana pe care o iubesc sa lupte pentru ceea ce iubeste cu adevarat?

7 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu ai ce ii face happy
Acea persoana este singura care stie ce vrea si singura care poate lua o decizie happy

| Casiana a răspuns:

Sa o incurajezi, sa ii fii alaturi, sa ii dai toata dragostea ta si sa ii zici ca indiferent ce s-a intampla vei fi langa ea si ii vei apara visele...Cred ca daca ai face si ai zice asta, ai reusi!

Pa, pa!

| unromandestept a răspuns:

Ne grabim atat de tare sa "ajutam" pe altii incat uitam sa ne ajutam pe Noi! Schimbarea nu poate, si nici nu ar trebui sa vina din exterior! Putem schimba ceva doar oferind exemple cand e vorba de caracterul unei persoane. Adevarata schimbare vine din interior!

| Delisha a răspuns:

Sa o determini sa lupte la fel ca tine.Sa ii oferi certitudinea si siguranta alaturi de tine.Sa ii sai de inteles ca doar langa tine va stii ce inseamna sa fie iubit cu adevarat si de asemenea, sa iubesca!

bafta!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca aceia persoana chiar iubeste "cu adevarat " ar trebui sa lupte si neinpins(a) de la spate nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am trecut prin momente in care eram total descumpanit; nu stiam ce vreau cu adevarat, daca vreau cat de mult vreau acel lucru,... Logodnica mea (deja) m-a ajutat fiind alaturi de mine in acele momente, incurajandu-ma. Eram in urma unui divort abia finalizat, intr-o tara straina, rupt de mediul in care eram obisnuit, deci...greu! M-am regasit, in timp iar acum totul este OK!

| catydulcica a răspuns:

Pai arata-i :demonstreaza-i acelei persoane cat o iubesti daruieste afectiune si nu te teme de parerile altora de spre sensibilitatea ta si dai frau liber sentimentelor si asa el te va urma sigur pentru va capata o incredere delina in tine

Întrebări similare