Un baiat nu e niciodata gelos si o stie prea bine! e plin pamantul de fete si o stie prea bine!
Observ ca gelos e in ghilimele. Ce inseamna asta?
Si de ce ai vrea as il faci gelos?
Dar in fine, eu iti raspund la intrebare...
Pune un alt baiat sa se dea la tine cand ala e de fata si tu accepta avansurile.
Dar nu e bine ce faci
Te joci cu focul. Sunt tipi care nu "gusta" lucrurile astea. Lasa prostiile, ca s-ar putea sa plece definitiv.
Buna! Pai, sunt multe moduri. Fa cuplu cu un alt baiat care te place si tu il placi cat de cat, sau pune tu un baiat sa se dea la tine cand e si "el" de fata. Sau zambeste altor baieti...etc. Eu iti spun un tric cum a mers la mine. Am ajucat adevar sau provocare si a trebuit sa ma sarut cu un baiat, am facut si o poza in timp ce ne sarutam, dar la misto si fostul meu a dat de poza, noi nu mai avem nimic, dar asa mi/am dat seama ca inca ma iubeste, prin modul cum a reactionat, deci scotea fum pe nas. ))) Sper ca te/am putut ajuta. Multa bafta!
Vorbesti cu alti baieti, de exemplu, daca baiatu pe care il vrei gelos e pe holu' scolii, te duci cand te vede el la alt baiat si incepi vorba cu el, il imbratisezi, zambesti etc.
romiina întreabă: