| denycriss12 a întrebat:

Cum as putea face sa ma placa fostul meu iubit?

Răspuns Câştigător
| blablabla182 a răspuns:

Stiu ca trecerea printr-o despartire este dificila si dureroasa.
Fiecare dintre noi, mai ales in timpurile acestea, a avut inima franta macar o data in viata. Dupa cel putin vreo trei-patru saptamani da-i un telefon si intreaba-l daca iese cu tine la o cafea, ceva...
Acum e acum!
Trebuie sa ta imbraci traznet si sa arati cat poti tu mai bine.
Fii stralucitoare, dar si prietenoasa!
Nu aduce vorba despre trecut.
Daca el incearca sa vorbeasca mai serios, spune-i ca nu vrei sa porti discutii serioase, ci doar sa-ti bei cafeaua cu el. Cafeaua e buna pentru prima ocazie.Nimic altceva!
Nu petrece mai mult de o ora. Spune-i ca trebuie sa pleci, ca este vorba despre ceva care nu poate fi amanat. Daca el te roaga sa amani ce ti-ai programat sau te invita la el acasa, spune-i verde in fata NU!
Spune-i ca-ti pare rau si trebuie sa pleci, trebuie!
Fa-l sa ramana cu curiozitatea atatata si cu gandul la tine.Peste vreo zece zile, planuieste ceva special pentru urmatoarea intalnire. Ceva care sa-i starneasca amintiri frumoase despre timpul in care erati impreuna.
Ceva funny, pe care nu l-ati mai facut demult timp. Si aminteste-ti sa porti conversatia la acelasi nivel, amuzanta si sincera. Fara reprosuri! Daca veti fi impreuna mai deschisi, daca nu veti sta si va veti gandi la trecut, certandu-va si reprosandu-va mereu cate ceva, va veti putea reconstrui relatia cu succes.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesi la plimbare des cu un alt baiat, facandu-l gelos, nu doar ca o sa te placa, o sa simta ce-a pierdut, dar o sa te si caute.

| Floricikmov a răspuns:

Daca el a renuntat la tine punand punct relatiei inseamna ca nu prea mai are sentimente pentru tine si daca nu mai are va fi mai greu sa-l faci sa te placa. Daca chiar vrei sa incerci incearca cu trucuri mai sclipitoare nu de acelea ieftine. Succes!

| snakesnake90 a răspuns:

Fii tu însuți. Altă soluție nu cred că ar fi.

Dacă nu reușești, renunță. N-are rost să speri degeaba.