I-ai putea face tot felul de surprize. i-ai putea gati mancarea lui preferata...
Discuta cu el si intreaba-l ce ii place, nu uita ca toti baietii adora sa fie rasfatati.
Numai discutand cu el iti poti da seama ce gandeste, ce preferinte are si asa mai departe.
Pai depinde de varsta lui, da` sincer baietii sunt cam greu de multumit. Insa daca ai o relatie serioasa, te iubeste si il iubesti, se poate simti in al noua`lea cer doar privindu`te sau tinandu`te in brate. ... Nu am idei legate de ce ai putea face.
Eu ma simt in al 9 - lea cer cand fata pe care o iubesc ma saruta, imi spune 'te iubesc', etc.
Eu nu cred ca l-as face pe prietenul meu sa se simta in al 9lea cer orice as face.Are multa experienta de viata si presupun ca nu l-ar impresiona nici daca ma merg in maini
Acum este si alta varianta... poate prietenul tau se impresioneaza si din simple cuvinte, declaratii, atingeri
Pai ai 2 variante din care sa alegi
1.Striptease.Sincer mie nu mi'ar placea daca as vedeao pe prietena mea dezbracata fara sa pot sa o ating
2. Poarta'te mai atenta cu el saruta'l, sa aveti contact fizic nu neaparat sexual dar contact fizic trebuie
anonim_4396 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: