anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea fi iar din nou bucuros si sanatos, mereu sunt trist si nu imi pasa de nimic, nu am chef de nimic, 0 motivatie de multe ori mi-e afectata si sanatatea fizica din cauza stresului, ma stresez foarte mult, mereu ma gandesc doar la lucruri rele.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MPersephone a răspuns:

Totul depinde de modul in care iti setezi prioritatile. Gandirea este o arma pretioasa. Cand te gandesti la lucruri rele, logic ca atragi negativism. Doar tu iti poti schimba modul de a percepe situatia din jur. Daca stai si te plangi, nu se va schimba nimic. In schimb, poti cu fiecare lucru negativ, sa gasesti 3 pozitive. Citeste mult, sunt multe carti motivationale care te ajuta sa iti reantrenezi gandirea. Pune-te la incercare, provoaca-te la mai mult. Altfel ramai pe loc si cedezi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

48 de ore de nemâncare.
Duș rece, cald, rece.
Mantra - curaj și încredere în mine.

| ywar a răspuns:

Ia fa si tu ceva in aceasta viata si nu te mai vaicari atat. Fa-te util! Fa ceva concret. Munca e un medicament. Cateodata!

| Andreeush a răspuns:

Caută ceva să îți atragă interesul.
Ieși afară cu prietenii, du-te la o facultate dacă vrei.

| BlackBriliant a răspuns:

Uita-te la ceva amuzant laughing)

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Trebuie sa incepi prin a-ti schimba stilul de viata in unul sanatos, cu multe legume, fructe, cereale, fara dulciuri (doar ciocolata cu peste 70% cacao,e buna pentru creier),suplimente,omega cu ulei de peste. Suplimentele nu sunt obligatorii si trebuie sa ceri sfatul medicului.
Apoi,meditatie,plimbari,rugaciune, yoga, fa lucrurile care te pasioneaza, decopera.
Iti recomand si pastilele Calmolgen, pentru a fi mai putin stresat.
Succes! happy

| Emma30555 a răspuns:

Nu te mai gândi, mergi înainte și atât. Socializează, și ocupați timpul. Fa ți activități, găsește ceva sa te motiveze, cititul, scrisul, un job, voluntariat, poți face în sport, mersul cu bicicleta etc. Poți vorbi și cu un psiholog