| Forevăr a întrebat:

Cum as putea fi "rece" cu o persoana? happy (prin vorbe)

10 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Daca esti rece-n privire, esti rece si-n vorbe.Mental a spus asta"rolling on the floor

| PPGFV a răspuns:

Grea intrebare
Vorbesti urat si esti aroganta...
De ce ai face asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Folosesti cuvinte ca : gheata, zero absolut, Antarctica, calorifer romanesc, Craiasa Zapezii.

| alexush a răspuns:

Tine minte asta.indiferenta face diferentadevil.am patit-o si am invatat-owinking

| danielache a răspuns:

Daca vrei sa fi rece fi indiferenta adica... daca el te intreaba ceva sau ea zii ca nu te intereseaza cum vrea el ea prin acest fel vei fi 'Rece' funda:X?

| Forevăr explică:

@m47hh pentru ca felul meu este de a fi mai nu stiu cum sa spun, daca cineva imi spune o problema de a sa ma implic in a cea problema, dau sfaturi. Sper ca intelegi. Si m-am saturat sa fiu asa laughing

| anaMARIA a răspuns:

Esti pur si simplu distanta,indiferenta,nu-i dai atentie persoanei respective, nu o bagi in seama. Daca ii raspunzi in figuri, arogant si ii dai peste nas cu anumite vorbe sau gesturi nu esti nicidecum rece.Ii arati ca te intereseaza si ca vrei sa pari indiferenta dar totusi te obosesti sa-i dovedesti cat de rece poti fi cu el/ea.

| Decebal a răspuns:

Indiferenta !

| dianaaa3 a răspuns:

Rece cu o pers.

Indiferenta doare cel mai tarewinking

| xxxxxxxxxxxxxx a răspuns:

Mai bine nu...st rece si indiferent si imi pierd din ce in ce mai multi prieteni.numi pasa d ei oricum...