Cu ce vrei sa te ajutam?
Stiuatia este clara, mai ales ca i-ai spus si tu ca o placi, ce varsta aveti?
Mi se pare destul de copilaroasa, sincer.
Oricum, daca o fata te place din primul moment in care i-ai spus ca o placi ar fi trebuit sa-ti spuna si ea ca te place si de acolo ar fi trebuit sa fiti in relatie.
Cand se evita raspunsul, sau nu ti se da un raspuns e clara treaba.
Las-o mai bine, ca nu merita. Parerea mea.
Nu trebuie să ieși din friendzone. Fi prieten cu ea dar mai rece așa să își dea seama că tu ți la ea.
Spune-i ca să îți recomande o fată care s-ar potrivi cu tine după un timp. Vezi cum reacționează! Dacă îți face combinația tot tu ești în avantaj, și așa o uiți și mai ușor decât dacă întrerupi brusc legătura cu ea.
De fapt ce caută ea la un băiat, bani, statut de șmecher, romantism! De ce te ignoră asta să te intrebi și după aceea actionează și fi cum vrea ea dacă mai poți face ceva.
Eu vă înteleg pe dumneavoastră că sunteți masculul alfa feroce! Dar el tine la ea. Lăsați-l să fie prieten cu ea dacă nu poate fi iubitul ei, eu nu cred că se umilește. Se va umulii dacă umblă după ea ca un disperat, eu i-am recomandat să fie mai rece adică să o evite dar nu să o ignore.
Am cunoscut și fete care m-au băgat în friendzone sau respins și dacă abordam o altă fată se băgau în relația mea să mi-o strice. Deci, nu poți știi ce vrea ea poate îl pune la încercare.
Eu sunt de acord cu dumneavoastră. Nu zic în batjocură! Dar vă prevăd și un divorț sau mai multe așa cum le prevăd și fetelor care bagă băieții în friendzone. Păi, adică ea discută cu tine și după aceea te bagă în friendzone asta arată imaturitate a rămas cu mintea de adolescentă. Ai dreptate într-un alt punct după ce vede că alți își batjoc de ea își aduc aminte că tu erai serios și matur, și regretă dar e prea târziu.