Bea puțin alcool (se poate și mai mult) și principalul e sa nu miroase a alcool de la tine (maninca guma sau altceva...) eu așa am procedat și totul s-a primit ok!
E seara nu te vede nimeni ca rosesti
Vorbesti, vrajesti moderat, ii arati fetei ca esti inteligent, abordezi subiecte largi, familie, prieteni, sinuciderea lui Madalina Manole, sfarsitul lumii
Asta e.macar ea o sa vada ca o placi cu adevarat.
citeste asta : http://www.tpu.ro/......ercand-sa/
cred ca o sa te ajute ce au scris toti acei oameni acolo.succes la intalnire. daca esti increzator in tine va fi bine! :>
Gandeste-te putin. Cum de ai avut curajul sa mergi pana aici? Cu incredere in tine. continua tot asa si o sa reusesti, fi increzator, spune-ti ca totul va fi foarte bine, spune-ti ca-i vei oferi cea mai frumoasa intalnire care a avut-o ea pana acum si totul va fi bine. Bafta
Am să încep prin a-ţi spune să nu te temi de "eşec". Fii relaxat, şi deşi va fi mai greu la început pe parcursul discuţiei, te vei simţi mai în largul tău.
Nu ştiu dacă ştiai, dar persoanele când sunt emoţionate (orice tip de emoţie) respiră mai repede. Pentru a scăpa de asta, încearcă să respiri adânc, încet. Află ce ar dori să vorbiţi şi "încheagă" o discuţie cu ea.
Succes!
In loc sa te bucuri ca e frumoasa, ca ea se pregateste ca sa fie frumoasa pentru tine, tie iti e rusine.
Nu are de ce sa iti fie rusine, si daca vei mai faci greseli ea ti le va ierta, ca deja a acceptat sa iasa cu tine.
Crezi ca ei nu ii e rusine, asa cum tie iti e?
Trebuie sa incerci sa nu iti fie rusine, si pana la urma nu iti va mai fi.
Nu te gandi la rusine.
Ce Dragutz esti :X Putin baieti sunt ca tine! putin au caracteru tau.
ori cum, incearca sa te gandesty la altceva. te inrosesty, pentru. ca sunt primele momente cu ea, dar crede-ma, daca te obisnuiesti cu ea, timiditatea trece.
Pana trece timiditatea, cum ti.am zis
gandeste-te la altceva.
Sau ia. te cu un prieten, incepe sa vorbesty cu el!
SPER KA TI.AM FOST DE FOLOS. bafta cu fata norocoasa.
Gata m-am dus am crezut ca tot o sa rosesc si o sa am emotii mari dar a fost perfect :X
Intalneste-te mai des cu ea. O sa rosesti o data de 2, 3, 4, 5 ori. Dar pana la urma o sa te obisnuiesti. Si eu am fost intr-o situatie asemanatoare!
Nu te mai gandi ca o sa rosesti. Daca te gandesti ca poti sa treci peste asta fara sa fi timid o sa reusesti !
Sti... efectul Placebo (cauta pe google).
linarkfts întreabă: