In primul rand trebuie s-o spun.e foarte inteligenta si are tot dreptul sa nu mai vorbeasca cu tine.Nu a fost un gest tocmai placut din partea ta, cu putin efort pune-te in locul ei sa simti ce a simtit ea.Cu siguranta inca te iubeste doar ca ai ranit-o.Ce ai putea sa faci este sa umbli dupa ea la propriu,caut-o, vorbeste cu ea, explica-i ce s-a intamplat si exprima-ti parerea de rau.Sunt putine cazurile in care baietii recunosc ca au gresit si se schimba din acel moment pentru a nu mai gresi pe viitor.Fii langa ea cand are nevoie, pentru ca acum o sa lupti ca ea sa-si recastige increderea in tine.Ai grija totusi sa nu o sufoci pentru ca o poti indeparta definitiv.As putea sa-ti spun ce-i place unei fete:sa o surprinzi cu mesaje frumoase,mai ales dimineata cand se trezeste sa vada pe telefon un mesaj placut,spune-i mereu ce simti si cat de mult inseamna ea pentru tine,dedica-i melodii (se va emotiona).Iar dupa ce ati restabilit o legatura cat de cat,apropie-te de ea,strange-o in brate, sarut-o pe frunte (in semn protector, ceea ce fetele adora) chiar daca te respinge iubeste-o si mai mult. Daca o iubesti cu adevarat toate astea vor veni de la sine! Bafta!
Vreau sa iti spun ca cea ce ai facut tu este foarte regretabil
Nu prea ai ce face, fetele cand isi pierd increderea, dusa e ea!
Cel mult daca vrei sa mai mearga relatia arata-i ca tanjesti dupa ia. Trimite-i flori, sun-o, da-i mesaje, orice!
Noua, fetelor, ne place sa avem un "catelus" dupa noi care sa arate ca vrea strans in brate
Deci, daca nu merge ce ti-am zis eu tie, sa nu imi mai spui tu mie Katya!
pur si simplu incearca sa ii arati cat de mult te doare, dar fara sa ridici tonul daca incepeti sa va certati pentru ca atunci te pune la incercare iti spune asta cineva care stie
Papa si succes
Incearca sa o faci sa vorbeasca cu tine, asa ii poti explica ce s-a intamplat. Daca si ea te iubeste te va intelege ca ai gresit si te va ierta. Cand reusiti sa vorbiti explica-i cat de mult o iubesti si daca trebuie demonstreaza-i asta.
Totusi daca se repara ai grija sa nu mai faci greseala asta Mult succes
Mutubal întreabă: