| EuIntreb a întrebat:

Cum as putea sa abordez o fata la scoala fără sa mă fac de rușine?

6 răspunsuri:
| Damonana a răspuns:

Eu sunt fata si sunt exact in aceeasi situatie cu un coleglaughing..problema e ca fetele nu prea fac primul pas...asa ca asteata ca baiatul sa incerce.Nu te faci de ras daca nu o iei la misto...te duci pur si simplu la ea si ii zici direct! fara ocolisuri si ezitari. daca te place iti va da un raspuns in cel mai scurt timp. daca nu lasa-i timp sa se gandeasca si incearca sa ii arati cat de speciala e pentru tine.
Sper ca te-am ajuat:*

| Violleta2022 a răspuns:

O saluti frumos, ii spui ca-ti place de ea si o intrebi daca vrea sa fie prietena ta!

| Tavi466 a răspuns:

Nu te lua dupa celelelte comentarii, nu stiu cati ani ai, imi imaginez ca sub 15 dar niciodata si la nici o varsta nu te duci la o persoana necunoscta sa-i spui ca ai sentimente pentru el/ea! atunci da.te vei face de ras.pur si simplu gaseste o portita sa incepi o conversatie cu ea. orice, fa-o sa rada, prezinta-te intr-un fel amuzant nu stiu... dupa ca reusesti sa scoti primele cuvinte totul devine mai usor, totusi nu incerca sa pari cine nu esti.

| LoveSleep a răspuns:

"Salut, eu sunt Alex. Te-am remarcat pe aici, îmi placi și vreau să ieșim la un suc. Vineri seara, la blabla pub?"

Sau stai, că ai 13 ani. Înlocuiește ultima propoziție cu "Azi după școală, la blabla pub?".

Mai mult ca sigur o să te refuze, pentru că sunteți mici și abordările de genul nu se potrivesc cu vârsta. Mai exact, o tipă de 13 ani n-o să accepte să iasă cu tine, fără să te cunoască, fără să fi vorbit pe Facebook, să-i fi plimbat câinele și toate căcaturile astea.

Dar din fericire, ai întrebat cum ai putea aborda o fată, nu cum ai putea s-o faci să iasă cu tine din start.
Oricum, ideea e că nu e necesar să accepte, important e că știe că exiști și că o să-ți răspundă nerăbdătoare la mesajul pe care o să i-l trimiți pe Facebook(după vreo 2 zile). Și mai importat e că, nu ai cum să te faci de râs cu aia. Poți doar să fii remarcat.

P.S: Nu insista și nu te ruga de ea în niciun fel.
P.P.Sbig grinacă ai întrebări, spune. Dacă îți iese mă bag la un sex in 3 cu 2 minori.
P.P.P.S: Glumesc, fetele se pupă pe obraz, cel mult.

| Emilian65 a răspuns:

Cu mult curaj si indrazneala din partea ta.

| Floristean_Gabriel_1985 a răspuns:

Cu un buldozerwinking