Fetele sunt pretentioase, o fata adevarata stie sa caute romantism. nu poate fi dusa cu zaharelul direct la fapte.trebuie sa vada cat de romantic esti sau ce metode aplici/// ca apoi sa isi faca calcul in mintea ei "asta e infipt" "asta e molau" asta e "potrivit". astea nu i le oferi decat intr-un preludiu frumos clipe de a sta pur si simplu in compania ei... iar daca fata nu e indrazneata dupa un anume timp scurs, atunci treci la fapte dar pastreaza cat de cat decenta, sa nu cazi in latura cealalta brutala!
Daca vrei direct sex cauta panarame dar trebuie sa le infuleci cu bani, iti zic eu mai bine isi iei masinuta si te duci pe centura ca daca cauti prin oras te mananca mai mult la bani si e recomendabil sa iei una de pe centura asa iese mai ieftin.
Uite-l ma si pe asta. du-te ma pe centura daca esti in calduri, ca si-n poza vad ca esti cam dezvelit. Auzi la el, vrea lucruri mai serioase...sa nu-mi zici, vreti sa faceti o ecuatie de gradul 2 la matematica? Hai, dispari. p. s. - mai ai frati pe acasa?
Daca te gandest ica vrei sa treci la lucruri serioase mai repede nu o sa ajungi nicaieri . incearca sa te bucuri de drumul pana acolo fi natural fi tu nu te mai gandi la lucruri serioase
Si daca esti un tip care nu arata rau deloc, ce ne mai intrebi pe noi?! n'ar fi trebuit sa fie toate lesinate?
Pai simplu vb cu ea cand e singura si zici vb dulci esi frumoasa, as vrea sa fiu cu tine e norocos baiatu care te are si sa incerci sa ii ei mainile si sa ile pupi si poate ajungi si so saruti daca nu esti rusinos bafta... funda?
Flav, poate ma iau si eu de caldurile tale, nu este nimic legat de calduri aici, am doar o curiozitate, si nu te priveste pe tine avatarul meu,
Nu treci la lucruri serioase repede cu o fata normala. Daca vrei sex gaseste tipe care o fac fie din bani fie din alte motive. Daca vrei o relatie de lunga durata fixeazati altfel prioritatile sau poate ai noroc si dai peste femeia vietii tale si va casatoriti pana joi
Ce fată crezi că ar vrea să trecă direct la lucruri serioase?
Indiferent de cât de bine ai arăta, nu cred că se lasă.