| Andrei_adam_1997 a întrebat:

Cum as putea sa atrag atentia unei fete pe care o iubesc dar sa nu fie asa evident pentru ceilalti oameni din juru meu

Răspuns Câştigător
| AndreyG a răspuns:

Doar un sfat iti dau. Fii aproape de ea, ca prieten. Nu strica totul grabindu-te sa-i spui ca o iubesti sau sa te arati disperat in marturisirea de sentimente. Poti invata pe proprie piele cum am invatat si eu. ar fi o lectie de viata. Dar de ce sa suferi aiurea cum am suferit eu cand poti evita asta? Bafta, ia-o usor.

3 răspunsuri:
| reihiuke a răspuns:

Pai, ti-e rusine sa inteleg. Incearca sa te porti frumos cu ea. Nu stiu cum sa-ti explic. Nu sa faci ceva special. Daca ai un caracter frumos si o ajuti, etc (dar fara sa exagerezi; sa faci doar cat e posibil), atunci ea va remarca asta. O poti invita undeva, doar pe ea, vorbesti cu ea in privat si va vedeti si astfel nu va sti nimeni la inceput.

| DNSK a răspuns:

Ii spui doar ei ce ai pe suflet. in grupul de prieteni te comporti normal cu ea. o chemi intr-o zi cu 20 de min inainte sa vina toti afara, ii spui scurt si la obiect ce e..si gata. bafta

| Buzianu_Valentin_1997 a răspuns:

Paii si eu sunt timid crede-ma si stiu ce inseamna asta ca prietena mea s-a despartit de mine pentru chestia asta ca nu o sarutam in public sau vb cu ea in public etc....si daca vr sa nu ti se intample asta spune-i daca te place spune-i ca o iubesti si ea o sa-si faca sentimente pentru tine dar pe parcurs o sa vezi ca o sa te placawinking

Întrebări similare