Doar un sfat iti dau. Fii aproape de ea, ca prieten. Nu strica totul grabindu-te sa-i spui ca o iubesti sau sa te arati disperat in marturisirea de sentimente. Poti invata pe proprie piele cum am invatat si eu. ar fi o lectie de viata. Dar de ce sa suferi aiurea cum am suferit eu cand poti evita asta? Bafta, ia-o usor.
Pai, ti-e rusine sa inteleg. Incearca sa te porti frumos cu ea. Nu stiu cum sa-ti explic. Nu sa faci ceva special. Daca ai un caracter frumos si o ajuti, etc (dar fara sa exagerezi; sa faci doar cat e posibil), atunci ea va remarca asta. O poti invita undeva, doar pe ea, vorbesti cu ea in privat si va vedeti si astfel nu va sti nimeni la inceput.
Ii spui doar ei ce ai pe suflet. in grupul de prieteni te comporti normal cu ea. o chemi intr-o zi cu 20 de min inainte sa vina toti afara, ii spui scurt si la obiect ce e..si gata. bafta
Paii si eu sunt timid crede-ma si stiu ce inseamna asta ca prietena mea s-a despartit de mine pentru chestia asta ca nu o sarutam in public sau vb cu ea in public etc....si daca vr sa nu ti se intample asta spune-i daca te place spune-i ca o iubesti si ea o sa-si faca sentimente pentru tine dar pe parcurs o sa vezi ca o sa te placa