Prietene, cand o s-o gasesti ma anunti si pe mine sa ii iau un interviu si sa o declar femeia anului 2010. Daca mai e si virgina, si romanca pe deasupra, ba chiar are si peste 18 ani, iti zic, ii ridic statuie si o nominalizez pentru Grammy
Acum de gasit o fata cuminte trebuie sa cauti pentru ca daca gasesti inseamna ca ai dat de o fortuna.
Cuminte, modestă şi drăguţă cât de cât ai şanse, indiferent ce-nţelegi tu prin "drăguţă".
Dar, femeie care să ştie ce vrea? Succes în continuare! Nu există aşa ceva!
Salut.
Eh. vorba altucuiva de pe aici.depinde ce intelegi tu prin draguta. daca intr-adevar vrei una doar draguta si nu vreo cocheta atunci sansele sa o gasesti sunt mari. dar ca sa stie ce vrea e importanta si varsta ei. la 18 ani e inca in formare. una de 20 de ani poate mai stie ce vrea.conteaza si cati ani ai tu acum ca sa nu vorbesc aiurea... in fine.succes probabil ai gasit-o deja
Sa o cauti? Poi pe strada pe internet de la prieteni o poti cauta.
Poate vrei sa cunosti dar in zilele de azi... nu prea mai sunt fete din astea nu stiu... poate va va uni destinul candva Funda?
Sfatul meu incearca cat mai multe dar pe rand si astfel ai sanse mai mari de a gasi pe cineva cu care poti avea o relatie de lunga durata
eu asa am facut si cred ca am gasit persoana (asa am crezut si cu fosta orice ar fi sa nu eziti
PS: totul se ia in calcul dar nu totul se pune la suflet
Eu. fara ultima parte.... Ti-as spune sa te concentrezi numai pe o singura fata care iti place mai mult cu care sa te porti dragut si poate reusesti ceva... Good Luck
E, eu eu am 17 ani si vreau sa ma marit fata mare. inca nu a disparut specia dar nu mai dureaza mult