| Oxo a întrebat:

Cum as putea sa caut o fata cuminte, modesta si draguta cat de cat...care sa stie ce vrea?thinking

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Prietene, cand o s-o gasesti ma anunti si pe mine sa ii iau un interviu si sa o declar femeia anului 2010. Daca mai e si virgina, si romanca pe deasupra, ba chiar are si peste 18 ani, iti zic, ii ridic statuie si o nominalizez pentru Grammywinking

| CristinaL a răspuns (pentru Razvan):

Eu am 17, si vreau sa ma pastrez fata mare pana ma marit. mai sunt si specii de genu astawinking. foarte rar dar sunt.

| Ninussu a răspuns (pentru Razvan):

Ma faci sa radlaughing)

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum de gasit o fata cuminte trebuie sa cauti pentru ca daca gasesti inseamna ca ai dat de o fortuna.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Cuminte, modestă şi drăguţă cât de cât ai şanse, indiferent ce-nţelegi tu prin "drăguţă".
Dar, femeie care să ştie ce vrea?laughing Succes în continuare! Nu există aşa ceva!
Salut.

| summer12 a răspuns:

Eh. vorba altucuiva de pe aici.depinde ce intelegi tu prin draguta. daca intr-adevar vrei una doar draguta si nu vreo cocheta atunci sansele sa o gasesti sunt mari. dar ca sa stie ce vrea e importanta si varsta ei. la 18 ani e inca in formare. una de 20 de ani poate mai stie ce vrea.conteaza si cati ani ai tu acum ca sa nu vorbesc aiurea... in fine.succes happy probabil ai gasit-o deja

| Xonia a răspuns:

Iti dau numarul meu?batting eyelashes)

| CristinaLorena a răspuns:

Sa o cauti? Poi pe strada pe internet de la prieteni o poti cauta. big grin
Poate vrei sa cunosti big grin dar in zilele de azi... nu prea mai sunt fete din asteawinking nu stiu... poate va va uni destinul candva big grin Funda?

| maryana5 a răspuns:

Dammit, asta sunt eu. smug

| IbanezFender a răspuns:

Sfatul meu incearca cat mai multe dar pe rand si astfel ai sanse mai mari de a gasi pe cineva cu care poti avea o relatie de lunga durata
eu asa am facut si cred ca am gasit persoana (asa am crezut si cu fostahappy orice ar fi sa nu eziti
PS: totul se ia in calcul dar nu totul se pune la suflet

| Skins97 a răspuns:

Eu. fara ultima parte.laughing... Ti-as spune sa te concentrezi numai pe o singura fata care iti place mai mult cu care sa te porti dragut si poate reusesti ceva... Good Luck big grin

| StillHuman a răspuns:

Cauti in continuare?

| M.G.R a răspuns:

Iesi si u prin oras... fa-ti noi prieteni...numa asa poate dai de cineva

| xXLipHeartSweetieDudeXx a răspuns:

Le, intreb pe prietenele prietenului meu!?

| mary_2711 a răspuns:

Ce razvane nu crezi ca mai exista fete din astea?laughing

| Goosy a răspuns:

Fi si tu ca "Romeo Fantasticu" sau gigolo si vin ele...

| CristinaL a răspuns:

E, eu eu am 17 ani si vreau sa ma marit fata mare.winking inca nu a disparut speciahee hee dar nu mai dureaza mult