Tu - nimic. E doar treaba lui să te ducă pe culmea plăcerii.
Ai putea eventual să comunici cu el și să-i spui ce îți place, cum și unde simți mai multă plăcere dacă te atinge etc. Asta ar ajuta mult, dar nu e musai.
De ce nu îți descarci tu frustrările într-o prietenă de-a ta de pe centură, așa cum faci de obicei?
Stiam ca pe TPU iti poți spune parerea.
Nu ti-o impun,e doar ce cred eu, deci te rog.
Am intrat la profilul tau si dupa răspunsuri si activitate esti un om de vârstă mijlocie singur si trist ce face trolling pe acest site.
Nu esti cu nimic mai bun ca mine si ai si tu pareri nu tocmai convenabile, dar nu judec.
Nu am frustrari, nu-ti bate tu capusoru cu mine ca poate o sa ai dureri mai tarziu.
Ma doare in c*e de viata ei, dar am vrut doar sa zic ce cred.Nu vad ceva gresit in asta.
Daca nu-ti place iti poți desființa contul oricand.
Haypa
Multa pasiune.Sa nu va grabiti ar if o idee buna.
Orgasmul ''clitoridian'' este cel mai frecvent si cel mai intens.Majoritatea femeilor au orgasm in timpul stimularii manuale sau orale a clitorisului si nu in timpul penetrarii. Daca vrei si penetrare si stimulare ''clitoridiana'', cea mai potrivita pozitie este "femeia deasupra".
De aia categoria se numeste dragoste si sex, copilasule. Sa puna intrebari. Nu-ti place categoria ai "Adolescenti" pentru tine.
Dragutule,doar mi-am spus parerea.
Sunt eu un copilas dar am educatie sexuală si nu poti nega faptul ca suntem niste animale ce nu pot trai fara sex si cauta asta.
Accept, nu am o părere proasta despre asta, fiecare cu viata lui.
Dar eu cred ca totul ar trebui sa vina de la sine si fiecare moment trebuie trait atât cat trebuie si cat poți, nici mai mult nici mai putin.Sa te multumesti cu ce primesti.E doar parerea mea.N-o accepti, dispari.
La fel si tu, n-o accepti poti disparea.
Incearca pe viitor un preludiu mai lung, puteti mari si durata partidei in timp. Sexul sa fie la un ritm mai rapid si variat. De asemenea poti vorbi cu el desi e un subiect greu de atins. Orgasmul vagina, prin penetrare este mai greu de obtinut. Poti incerca pentru inceput clitoridian, prin stimularea clitorisului.
Ritm mai rapid, daca tot spui asta, si daca ai facut sex... Adica eu in sinea mea comentez daca am facut acel lucru, daca am o vaga idee despre asa ceva, iar tu daca spui ritm rapid si variat, o sa ai o ejaculare ca barbat in mai putin de 5 minute, deci p. orgasm vaginal la femeie. In schimb, daca schimbi pozitiile, penetrare intensa gen capra, gen deasupra, dedesubt la fel mi se pare ceva foarte bun, o sa aiba in 7-8 minute garantat ea orgasm vaginal, cel clitoridian este slabut, pe langa cel "malefic" . Cam asa sta treaba cu femeile, dupa un preludiu indeajuns de bun, o sa simta si ea acea partida de sex garantat, nu numai tu!