| bella_4570 a întrebat:

Cum as putea sa fac un baiat sa sufere(eu i-am spus lui ca il iubesc dar el se comporta indiferent chiar parca se pricaleste de mine)vreau sa sufere sa vada indiferenta mea pentru el...va rog ajutati-ma...mutumesc

5 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Nu mai bine iti vezi tu de treburi si-l lasi in pace, ca la randul lui sa-si vada de viata lui? Nu te place, asta e, mergi mai departe, exista si alti baieti pe lumea asta.
Daca spui ca e indiferent si dupa ce i-ai marturisit ca-l placi, crezi ca o sa-i pese daca tu esti la randul tau indiferenta? Ma cam indoiesc.

| Blondamea a răspuns:

Fii atenta si sper sa intelegi
Cu indiferenta tha mai facut mai tare.
Acum nu-ti convine dar incet incet
Calc pe urmele tale
Si abia acum vezi si uh ca indiferenta doare

sper ca ai inteles
daca nu iti explic(fa la fel ca el)

| doinitza12 a răspuns:

Pai nu te uita la el nu-l suna, cauta sa vorbesti cu alt baiat sa-l faci gelos.ridete cind el este pe aproape

| Dudăăăă a răspuns:

Baga-te pe alt baiat si ai sa vezi ca o sa-i starnesti gelozia.Crede-ma! asa merge. Dar incearca sa fii cu un baiat pe care il placi cat de cat.Sau daca nu sa fii, flirteaza cu unul!:-xApp ce inseamna pricaleste? nu prea stiulaughing Succes:-x Funditaa?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne, dar se termina lumea cu acest baiat? draga mea sunt n baieti, care poate sunt mult mai buni ca el(au mai multe calitati). Sunt ferm convinsa ca si tu esti placuta de un alt baiat, asa ca vezi-ti de viata ta, esti tanara si frumoasa si nu mai gandii negativ...vine CRACIUNUL!happy