| AaN56 a întrebat:

Cum as putea sa faca o fata sa ma placa sunt mia mic decat ea dar la inaltime la fel PSsado plac si mai multi baieti)

Răspuns Câştigător
| 1234abcd a răspuns:

Dragostea nu ar legatura cu inaltimea sau varsta...are legatura cu sufletul, cu sentimentele

inceraca sa intri intr-o discutie cu ea:invit-o undeva sau stai in preajma ei ca sa observi ce ii place si ce nu(dar nu exagerat o sa credaca ca esti obsedat de a si ca o urmaresti)inceraca sa te imprietenesti cu prieteni ei..sai oferi zambete de fiacare daca cand se uita la tine...sai faci mici cadorui(daca va intalniti intr-un magazin sai iei si sai dai o prajitura sau ceva dulce. o foloare daca suntei intr-un parc

ofera-i sansa sa te cunoasca si cu siguranta o sa te placahappy

mult noroc!happy

7 răspunsuri:
| iGo a răspuns:

Ii spui ca ai p$^a mare.

| AaN56 explică:

Mai mare numa la ani nu si la inaltime.

| Bogdanaaaaaaa001 a răspuns:

Cati baieti o mai plac?

| cafelatte a răspuns:

In dragoste nu conteza inaltimea ci mai mult caracterul si personalitate... daca ai incredere in tine nu conteaza ca o plac milionae de baieti. vorbestei deschis, ascult-o si de ex:invit-o la o plimbare in parc(sau unde rei tu), unde a-ti putea sa vorbiti, sa va cunoasteti si asa o sa iti dai seama daca chiar merita!
PS:nu tita, sa ai intotdeauna incredere in tine si sa fi sincer..Multa bafta!

| PureMagic a răspuns:

Cum adica? mai mare si la ani?

| PureMagic a răspuns:

Cum o cheama?rolling on the floor

| Anonim21312 a răspuns:

Multumesc pentru raspunsuri desi n-am pus eu intrebarea ca si eu vream sa intreb acelasi lucru orkm gl aan56