| stefaniia a întrebat:

Cum as putea sa-i dau de inteles unui tip ca imi place de el, din anturajul meu, tinand cont ca cel mai bun prieten a meu e super indragostit de mine de vreo 2 ani si toti amici stiu asta?

Răspuns Câştigător
| User a răspuns:

Spune-i verde-n fata: "Ba boule, te plac, nu vezi?". Sigur va da roadelaughing

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Poti sa bati apropouri la capitolul relatii si totodata sa il flatezi. Ceva de genu : Auzi, tu cum de nu ai nici o iubita ca esti si frumos si amuzant si dragut?
Sau poti sa incepi cu fapte. Te faci ca aluneci si te tii de el. Dupa te uiti adanc in ochii lui si hop sarutu.
Poti sa ii spui si direct : Auzi, noi ne stim de atata timp, te-ai gandit vreodata ca am putea fi impreuna? Si de acolo dupa oratorii seculare ce vor tine cateva mine va sarutati si gata sunteti impreuna.
Incearca sa ii arunci ocheade, uita-te atent la el, zambeste-i mult, cauta sa fiti singuri cateodata, fa-l sa rada, adu-i aminte ca va stiti de mult. Va observa ca s-a schimbat ceva. Mai ales daca zici ca e indragostit de tine. Gandeste-te ca el in fiecare clipa iti analizeaza comportamentul. Orice schimbare il va face sa se gandeasca serios daca si tu ai vrea sa ai o relatie cu el. Daca vezi ca nu intelege din gesturi spune-i direct.

| Mamamare a răspuns:

Poi spune'ii si tu :Ce frumos te-ai facut! Mai nou fetele le pun la baietii porecle de genu"iubire, puiut, baby...Chiar daca nu sunt cu acel baiat, incearca si tu. Poate reusesti!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupacum vezi numai iubiri sincere pe site-ul asta. dupa sfaturile primite, toate iubesc sincer, dar dau sfaturi de inselare.