Cel mai bine este sa-l faci sa ti-o zica el primul. Depinde de cat de apropiati sunteti, fa lucrurile sa ajunga acolo sa te invite, sau sa-l inviti tu la o iesire - terasa, parc, altele - va petreceti bine acolo, apoi pe la sfarsitul evenimentului trebuie sa-ti dai seama cum stau lucrurile. Normal ar fi ca sa-ti zica sa mai iesiti odata, iar la a doua intalnire sa-ti spuna daca simte ceva pentru tine. Se poate sa zica ceva de la prima intalnire.
O chestie faina, daca sunteti in aceeasi gasca, in loc de prima intalnire ii poti cere sa te conduca pana acasa.
Bafta!
P. S. Sau sa-i spui direct? Se poate si asa, dar o intrebare directa cere un raspuns direct, care poate sa te raneasca mai tare.
Simplu. Te duci la el si ii spui ca iti place de el.Fii naturala.
Sau daca vrei ia`o si tu pe ocolite si zi ca de la un timp ai inceput sa simti ceva pentru el.bla bla.si il intrebi daca cumva, din intamplare nu`i place si lui de tine
Buna! ai doua metode una sa ii spui direct ce simti adica:"uite tu esti un baiat special si imi placi mult"sau a doua varianta sa o iei pe ocolite adica:"sa il intrebi cum se mai simte, si alte intrebari de genu si apoi hei tu placi pe cineva acum ca eu te plac si poate...
sper ca ti-am fost de ajutor
Buna pai ai putea sai sp in fata daca nu esti timida sau daca esti timida sp p mess sau la telefon. sau daca nici asa nu este bine fal sa-si dea seama prin gesturi si cuvinte. oricum multi baieti nu inteleg mesajul fetelor...si daca este un tip care ii smcher si isi bate joc mai bine lasal.bafta:*
Andreea.:) întreabă:
Caty_8634 întreabă: