| iliubesc_8833 a întrebat:

Cum as putea sa ii arat unui baiat ca il plac dar fara sa ii spun in fata sau pe mess?big grin

9 răspunsuri:
| DorelSudoru a răspuns:

Lol Cica el ar trebui sa te intrebe pe tine.

| FirstState a răspuns:

Trimetei o scrisorica :d

| LookBehinD a răspuns:

Dragostea nu se spune, se simte. comporta-te frumos si arata-i ca tii la ea intr-un mod mai special si o sa sara pe tine daca si ea te place... te asigur.
mult noroc.

| LookBehinD a răspuns:

Haha, scuze. m-am gandit ca esti baiat. lol. iar sunt adormit rolling on the floor!

| Tedoraaa a răspuns:

Pai, cel mai bun mod e sa ii zambesti cand il vezi, sa vorbiti si sa mergeti gen, cativa din clasa, iar tu sa-l inviti pe el si un preten de-al lui, ceva de genu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comporta-te frumos cu ia cumparai ciocolata bomboane pote si un trandafir zambestei treimite-i sms frumoase ceva amintiri si o sa vezi ca functioneaza si ai grija abtine-te de la injuraturi sau chesti banale si sa nu te comporti ca si cum ai fi alta persoana pentru ca ia o se indragosteasca de persoana care o joci tu si atunci cand tu ve incepe sa te comporti cu ia cum te comporti cu alte fete isi va da seama ca a gresit cand te-a ales asa ca ia grija si multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze nu am citit bine intrebarea

| iliubesc_8833 explică:

Sunt fatalaughingam intrebat cum sa-i arat unui baiat ca il plac laughingiar uh imi spui sa ii arat ca tin la ealaughing

| iliubesc_8833 explică:

Ma sunt fata cei cu voilaughing