Lasa-l sa te remarce el ca te-ai schimbat, nu te poti schimba brusc la comanda altfel te suspecteaza ca vei reveni brusc la vechile naravuri.
Nu-i nevoie sa-i demonstrezi nimic.
Ramai constant la caracterul bun pe care incerci sa-l ai si fa impresie in cercul tau de prieteni, convinge-i intai pe ei.
Pentru ca vorba zboara...si va afla si el!
Daca e interesat, il vei vedea in curand.
Nu trebuie sa faci nimic. Cu atat mai bine ca ai gresit pentru ca il poti testa. Daca e iertator, inseamna ca e baiat bun si e pentru tine. Daca insa nu te va mai cauta si nu te va ierta, atunci ia-ti gandul de la el...
Gandeste-te ca eu am iertat chiar si cand am fost inselat... insa da, ulterior am considerat ca este un defect la mine asta. Esti luat de prost si lucrurile cu siguranta s-ar repeta iar si iar si iar. Insa la voi cred ca e total altceva deci este nevoit sa te ierte daca te iubeste!
Caracterul unui om nu se schimba batand din palme. Dupa cum pui problema nu cred ca vei avea succes.
Explica-i, roaga-l sa-ti mai de-a inca o sansa, spune-i ca fara el nu poti trai si ca golul acesta in viata fara el ti-a schimbat caracterul...chestii de astea.
Funda?
Wow...daca te'a ''lasat'' inseamna k ai fk cv gresit sau cel putin care nu ii convine lui.
Incearca sa te gandesti la ce crezi ca ai fk gresit sau ce ti'a zis ca nu ii plc la tine si sa faci complet inversul.(ex:daca iti plc cioco-sa nu iti mai placa... ) cv de genu)
Si vb cat mai frumos..adik din dragoste..ar trebuie sa stii pentru ca sper ca nu ai fi doar o pitzi pentru bani..CUVINTE din INIMA pentru barbatul/baiatul pe care il iubesti...SUCCES...SPER SA VA IMPACATI
Funda?
P.S..am 14 ani....pt mai multe detalii in relatii. daca vreti ajutor..petre_puiu@yahoo.com...va ajut cu placere
Nu trebuie sa inventezi ceva, ci sa ii spui ce simti cu adevarat pentru el (daca simti) si in felul asta poate ai norocul sa iti mai acorde inca o sansa. Multa bafta!
beausingurlamasamea întreabă: