Mai fata, crezi ca daca ii demonstrezi tu ca il iubesti, el se va lasa de fumat? Sa fim seriosi. Nu trebuie sa se lase de fumat ca-l iubesti tu sau ca-i spui tu. Trebuie sa realizeze ca ii face rau si lui si celor care inhaleaza fumul.
Daca nu o face pentru sanatatea lui, crezi ca o sa o faca pentru tine?
Pai, daca el vrea, ai putea sa-i arati diverse filmulete cu plamanii unui nefumator si ale unui fumator (youtube).
Ai putea sa-i spui ca tutunul cauzeaza multe boli (cancer, infarct, boli coronariene...).
Ai putea face o vizita la facultatea de medicina, si sigur vei gasi un asistent sau un profesor dragut care v-ar putea arata plamanii unui fumator...arata groaznic, fata de cei ale unui nefumator.
Bafta!
Fai un oral ) asta este dovada de iubire tatueazati numele lui cumparai un adui a8 ) sunt atatea moduri
Vrea, dar a zis ca daca ii dovedesc se lasa mai repede
Dai sa citeasca "In sfarsit nefumator" de Allen Carr.
eu am reusit sa ma las 2 saptamani fara sa fumez, dar un ghinion m-a facut sa ma apuc iarasi. 2 saptamani e ceva tinand cont ca in 13 ani de fumat nu au fost 24h sa nu fi pus tigara in gura.
vezi daca merge link-ul asta : http://www.bbh.ro/site/imagini/920082492.pdf
Nice try, ...anyway, este nasol ca vrei sa folosesti dragostea drept prtext, daca tot vrei asta cauta un caz grav al unei persoane care a murit in urma fumatului, spune-i ca daca fumeaza in preajma ta fumatul pasiv distruge mai repede un organism decat fumatul activ(adica faptul ca inhalezi si tu te afecteaza mai tare decat pe el care trage din tigara pentru ca fumul pe care il expira este cel toxic) ok, nu mai am idei pups
linarkfts întreabă: