| Arthur92 a întrebat:

Cum as putea sa ii dovedesc unei fete ca o iubesc tare mult? As fi in stare sa fac orice pentru ea, i-am spus chiar ca as putea sa ma arunc de pe o caldire pentru ea. Ceva sfaturi? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

Dacă eşti un BOU şi vrei să te arunci de pe o clădire datorită unei fete, să te gândeşti înainte măi boule că ai COARNE şi nu aripi.

9 răspunsuri:
| KARINA2012 a răspuns:

Pe mine ma sperie gandul ca cineva ar putea sa se arunce de pe o cladire.Asta nu-i iubire, e obsesie!

| Fiorella18 a răspuns:

Sa te arunci de pe o cladire nu ii va arata ei ca o iubesti, cine stie, poate nici nu o intereseaza dar in schimb, tu iti vei petrece vesnicia in iad. Se merita?

| obsercvayr a răspuns:

Arthur daca te`ai arunca de pe o cladire pentru ea...esti un prost oricum esti mare Prost..scuza`ma ca iti zic. am fost in aceasta situatie stiu cum e las-o in pace si se va baga ea in seama cu tinewinking am patit-o si euwinking bafta!

| Yuyakee a răspuns:

Fai ceva romantichappy gen o iesire in 2 intr-un parc cevahappy o cinste cu un suchappy

| Gabryellutzaaa a răspuns:

Lucrul care pe mine cel putin mi-ar putea demonstra ca ma iubeste este sa aiba curajul in fata unui grup mare de persoane sa imi spuna, sa ma sune de multe ori..etc

| Leggio a răspuns:

Băiatu', nu trebuie sa te omori pentru ea, îi arăţi, sentimentele tale, o respecţi, o iubeşti, o asculţi cand are nevoie de cineva, sa o asculte
Ai grijă de ea, peste tot gaseşti fete, dar fete frumoase, care sa simta aceeasi sentiment faţa de alta persoana, mai rar.

| alexmyhay95 a răspuns:

Aruncate ca nu am mai auzit de o sinucidere pe la tv de mult timp

| Cristina777 a răspuns:

Depinde citi ani ai, la fete le place sa-i spui ca ma voi arunca de pe cladire, intr-o fintina etc, dar nu la toate. Daca esti un baiat de 17-20 poti sa-i faci cadouri ceva mai serioase, dar daca esti mai mic, pe prim plan este atentia, la fete le place cind o suni de multe ori, cind ii spui cuvinte frumoase, si te-as sfatui daca sa te duci la intilnire, sa nu te duci intr-un loc aglomerat dar undeva in parc, pe marginea unui lac, e romantic. Si daca e o fata cumsecade, in nici un caz sa nu vorbesti urit in compania ei. Sper ca te-am ajutat.

| hotshotb a răspuns (pentru Cristina777):

Fetelor; fantana; intalnire; urat.....mama ei de limba romana