Dacă eşti un BOU şi vrei să te arunci de pe o clădire datorită unei fete, să te gândeşti înainte măi boule că ai COARNE şi nu aripi.
Pe mine ma sperie gandul ca cineva ar putea sa se arunce de pe o cladire.Asta nu-i iubire, e obsesie!
Sa te arunci de pe o cladire nu ii va arata ei ca o iubesti, cine stie, poate nici nu o intereseaza dar in schimb, tu iti vei petrece vesnicia in iad. Se merita?
Arthur daca te`ai arunca de pe o cladire pentru ea...esti un prost oricum esti mare Prost..scuza`ma ca iti zic. am fost in aceasta situatie stiu cum e las-o in pace si se va baga ea in seama cu tine am patit-o si eu bafta!
Lucrul care pe mine cel putin mi-ar putea demonstra ca ma iubeste este sa aiba curajul in fata unui grup mare de persoane sa imi spuna, sa ma sune de multe ori..etc
Băiatu', nu trebuie sa te omori pentru ea, îi arăţi, sentimentele tale, o respecţi, o iubeşti, o asculţi cand are nevoie de cineva, sa o asculte
Ai grijă de ea, peste tot gaseşti fete, dar fete frumoase, care sa simta aceeasi sentiment faţa de alta persoana, mai rar.
Depinde citi ani ai, la fete le place sa-i spui ca ma voi arunca de pe cladire, intr-o fintina etc, dar nu la toate. Daca esti un baiat de 17-20 poti sa-i faci cadouri ceva mai serioase, dar daca esti mai mic, pe prim plan este atentia, la fete le place cind o suni de multe ori, cind ii spui cuvinte frumoase, si te-as sfatui daca sa te duci la intilnire, sa nu te duci intr-un loc aglomerat dar undeva in parc, pe marginea unui lac, e romantic. Si daca e o fata cumsecade, in nici un caz sa nu vorbesti urit in compania ei. Sper ca te-am ajutat.
Fetelor; fantana; intalnire; urat.....mama ei de limba romana
beausingurlamasamea întreabă: