| JustMeCata a întrebat:

Cum as putea sa ii spun la o fata ca o plac si sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea? As vrea sa fie ceva frumos sa nu ma refuze sau si daca refuza sa fie ingandurata sa nu spuna nu direct. Ce modalitati stiti? Nu stiu cum sa fac sa fiu doar eu cu ea cand ii spun asta! Eu m-am gandit sa ii duc si un trandafir dar nu stiu daca ar fi o idee buna. Am 16 ani si sunt in acceasi clasa cu ea. Mai am la dispozitie o saptamana sa ii spun.

4 răspunsuri:
| Sfatuitorul_6560 a răspuns:

Trandafirul foarte interesanta abordare si foarte buna de altfel, deja ai inceput foarte bine! Daca chiar o placi si o vrei atat de mult, nu o lasa lupta pentru ea cu orice pret, pentru ca ai doar o viata asa ca se merita orice! Vorbeste cu ea si spune-i ce simti! TOT, iar apoi dai trandafirul si spune-i sa-ti acorde o sansa! Bafta

| elizaelisalisa a răspuns:

Buna, am citit intrebarea ta...foarte interesanta. Eu iti propun ca pentru inceput sa o inviti undeva in oras, la un suc, la o prajitura. Ii poti cumpara un trandafir atunci cand te vezi cu ea. Si nu uita fetele adora complimentelewinking. Sau ii poti cumpara in fiecare zi cand te duci la scoala cate o floare sau cate o ciocolata pana o inviti intr-o seara in oras, ii faci cat mai multe complimente si incet, incet ii spui si ceea ce simti. Multa bafta sper ca te-am ajutat!

| Giulia89 a răspuns:

Iei un trandafiri, te duci la ea acasa o scoti afara ii dai trandafirul si ii spui ceea ce simti pentru ea, asculta-ma sunt fata si iti spun sincer ca fetele sunt "lesinate" dupa acest fel de declaratii. Succes si ne anunti si pe noi ce ai facut big grin

| lili24l a răspuns:

Nu ar fi ok sa i duci zilnic cate o floare, ar zice ca esti disperat si nici asa nu e bine. zambeste-i i-ai apararea si cere-i sfaturi. va vedea ca ce crede ea chiar e important pentru rine. apoi cheam-o la o plimbare si ia-i trandafirul. condu-o pana acasa si pup-o pe obraz la despartire. Mai mult ca sigur asa o vei cuceri. succes!