Trandafirul foarte interesanta abordare si foarte buna de altfel, deja ai inceput foarte bine! Daca chiar o placi si o vrei atat de mult, nu o lasa lupta pentru ea cu orice pret, pentru ca ai doar o viata asa ca se merita orice! Vorbeste cu ea si spune-i ce simti! TOT, iar apoi dai trandafirul si spune-i sa-ti acorde o sansa! Bafta
Buna, am citit intrebarea ta...foarte interesanta. Eu iti propun ca pentru inceput sa o inviti undeva in oras, la un suc, la o prajitura. Ii poti cumpara un trandafir atunci cand te vezi cu ea. Si nu uita fetele adora complimentele. Sau ii poti cumpara in fiecare zi cand te duci la scoala cate o floare sau cate o ciocolata pana o inviti intr-o seara in oras, ii faci cat mai multe complimente si incet, incet ii spui si ceea ce simti. Multa bafta sper ca te-am ajutat!
Iei un trandafiri, te duci la ea acasa o scoti afara ii dai trandafirul si ii spui ceea ce simti pentru ea, asculta-ma sunt fata si iti spun sincer ca fetele sunt "lesinate" dupa acest fel de declaratii. Succes si ne anunti si pe noi ce ai facut
Nu ar fi ok sa i duci zilnic cate o floare, ar zice ca esti disperat si nici asa nu e bine. zambeste-i i-ai apararea si cere-i sfaturi. va vedea ca ce crede ea chiar e important pentru rine. apoi cheam-o la o plimbare si ia-i trandafirul. condu-o pana acasa si pup-o pe obraz la despartire. Mai mult ca sigur asa o vei cuceri. succes!
Belingot întreabă: