| DavidVilla7 a întrebat:

Cum as putea sa ii spun unei fete ca o iubesc? Ias spune direct dar faza e ca sunt cam timid si nu prea am curajhappyCe as putea face? Fara sa-i zic pe mess sau la telefon.Si intr-un fel este si o prietena ca mai iesim prin parc ca baietii am mai cheama la bilaird si asa si mai vine si ea...si nu as vrea sa intrerup preitenia cu eahappySi e mai amre cu un an ca mine.Eu am 14 ea are 15 happy

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Eu as zice sa o inviti intr-o zi in parc la o inghetata de exemplu(vezi sa nu bata vantul -sa fie soare) daca accepta e super-asta e sansa ta! nu trebuie sa-i spui ca o iubesti(nici chiar asa) spune-i ca e draguta ca o placi(se va prinde ea si singura de ceea ce vrei-fetele sunt inteligente) spune-i de ex:iti vine bine bluza, camasa, etc de la ce magazin ai luat-o? poti sa o inviti la o plimbare pe langa un lac, o campie cu flori, daca nu pur si simplu intr-un loc linistit, spune-i ca ea e genul de fata ideala si ti-ar placea daca ar fi iubita ta! asa o sa vezi relatia cu ea! daca spune da -yupyyy daca va spune nu spune-i ca vrei sa fii in continuare amicul ei(va intelege daca ii vorbesti frumos) lasa timiditatea la o parte! esti baiat! varsta nu conteaza, ceea ce conteaza acum este si ceea ce vrea ea!

3 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

O suni si o intrebi daca vrea sa iesiti afara impreuna... dar sa fiti doar voi 2 happy
puteti sa mergenti in parc, ca e vreme frumoasabig grin, si in timp ce esti cu ea ii spui "fata mie imi place de tine, te iubesc si vreau sa fiu cu tine :X tongue"
e simplu tongue
sau daca ti-e rusine poti sa-i spui pe mess... dar ai zis ca nu vrei deci ramane prima varianta
si daca te refuza nu nmik mai sunt fete dragute pe pamantul asta happy

| monyk a răspuns:

Buna, tu nu vrei sa ii spui in fata dar nici pe mess sau la telefon...atunci ce sa zic, spune-i unui prieten sa ii spuna ca o placi sa vezi ce reactie are.Desi,nu prea e bine sa bagi pe altii in treburile astea, ai putea sa faci sa vezi cum sta treaba, sa vezi ce spune ea in legatura cu asta.
Daca nu, atunci arata-i prin gesturi, fapte nu neaparat prin vorbe, sau bate apropo-uri, nu trebuie sa ii spui direct `te iubesc`, isi va da ea seama ca simti ceva pentru. ea, comunica cat mai mult cu ea si da-i semne ca o placi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca tu nu ai curaj
trimite pe cineva sa vezi ce sanse ai
incearca sa fii alaturi de ea mereu
sa ii castigi increderea in tine
adica sa o faci sa aiba incredere in tine

succes