anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa ii spun unei fete ca o iubesc mai bine spus ca imi place de ea? Daca: sunt timid, mi-e frica sa nu ma respinga si dupa aia sa zica la toata lumea si poate are un alt prieten (ce as putea face daca are si ce as putea face daca nu are) [funda la cel mai util raspuns]

Răspuns Câştigător
| RyanGeorge a răspuns:

Cristi hai ca esti timid da dar fricos? de ce? ce se poate intampla dintr-o simpla intrebarea adresata ei sau incercare? moarte? in nici un caz, ce sa zica la toata lumea? stai linistit nu tipa in gura mare ca te-ai dat la ea cat despre prieten.pai nu sti prea multe despre ea, incearca sa afli daca are prieten sau nu, daca nu are ai unde verde happy, poti incerca sa intri in vorba hai nu fi fricos ca asa nu facem nimic, chiar daca te respinge barem sti ca ai incercat si ai trecut peste aceasta frica si data viitoare o sa iti fie mult mai uosr cu o alta fata.

4 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Trebuie să începi şi tu de undeva.
E posibil să te placă,sau să te respingă,dacă îi spui că o placi.
Şi dacă spune apoi tuturor,şi tu poţi face asta,dar întorcând lucrurile în favoarea ta.
Şi astfel nu-ţi va strica imaginea sau reputaţia,deoarece va fi cuvântul ei împotriva cuvântului tău şi tu băiat fiind,vorbele tale vor avea mai mult efect asupra celorlalţi.
Şi oricum,nu e ultima de pe Pământ, nu se termină lumea cu ea.
Cu timpul, vei vedea că sunt mulţimi de fete drăguţe care te plac în jurul tău şi aşteaptă ca tu să le vezi.Baftă!

| emchristina a răspuns:

In primul rand nu ar trebui sa-ti fie rusine. De respins exista posibilitatea. Pe urma daca e o fata de treaba care chiar merita fi sigur ca nu o sa zica la toata lumea.o sa pastreze pentru ea. Si daca zice care e problema? tu nu faci nimic rau. incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea si sa faci mici lucruri care sa-i atraga atentia. Abia apoi s-o intrebi daca are prieten. Daca nu are scoate-o la o plimbare iar daca are totul depinde de cat de mult tine ea la el si de cat de mult esti dispus sa lupti u pentru ea. succes:*

| SisiSimoSimona a răspuns:

Mai intai, intereseaza-te daca are prieten! sti tu te pui bine cu prietenele ei le mai intrebi una alta despre ea etc dupa, daca esti la o scoala cu ea, ii zambesti in pauze, o saluti si te uiti cu coada ochiului smugin mai putine cuvinte te apropii de ea si incerci sa iti ascunzi timiditatea pentru ca fetelor nu le plac timizii(crede-ma, sunt fatalaughing ) Si daca nu are prieten, te interesezi de cine ii place, vorbiti pe mess( daca ai) si o mai intrebi cum mai sta cu baietii si asa o sa va apropiati si o sa vada ce dragut esti si daca esti stilul ei. Daca are prieten, incerci sa te compari cu el si sa vada de ce esti mai bun decat prietenul ei sau poti astepta sa se desparta si sa faci ce am mentionat mai devreme nu te teme daca o sa te respinga si daca este genul de fata care sa spuna tuturor ca o placi inseamna ca nu e pentru tine!:X sper sa te ajute sfaturile melesmug

| Radu_7892 a răspuns:

Pai stai cu ea de vorba si incet totul va veni de la sine, eu asa am cucerito pe prietena mea