Spune-i pe la spate! Mergi in spatele lui si ii spui "te iubesc", dar nici prea tare nici prea incet, sa auda dar sa nu fie sigur ca a auzit bine.Cand intreaba "Ce?" spui "Nimic!". Repeti de mai multe ori faza si vezi reactiile... daca zambeste spui tare si in fata. Daca reusesti sa-l enervezi o sa te enerveze si el pe tine si atunci o sa-i spui si mai tare!
Sau bea o bere (chiar si numai 1/2 daca esti din '95) si dupa aia nu mai stii ce e aia timiditate...
Buna, daca esti asa timida, spune-i la telefon sau pe mess ca s aiti fie mai usor, sau daca nu atunci fa-ti curaj si spune-o, chiar daca ti-e rusine, treci peste timiditate si spune-i ceea ce simti pentru el; nu ai nimic de pierdut, poate si el simte ceva. pentru tine...
SAu bate diferite apropo-uri, arata-i prin gesturi, fapte, nu neaparat asa direct, isi va da el seama.
Daca aveti o relatie si tine si el la tine, ia un gat de aer (nu de alcool, ca daca e mare gatul, iese prost) si zi-i ca nu ai ce pierde. In schimb, daca ii zici nu astepta imediat sa iti zica si el si nu il presa; unii oameni iubesc fara sa zica de 100 de ori pe zi.
Comunicarea e mai mult decit niste cuvinte spuse. Cuvintele sunt doar undeva la 15 % din comunicare. Restul sunt gesturi, priviri, tonul vocii, actiuni. Profita de acestea pentru a-i arata fara cuvinte ca tii la el. Iti va fi mult mai usor asa.
Nu ii spune nimic, da-i doar de inteles ca il placi, dar asteapta sa faca el primul pas!
Te duci la el il prinzi de guler ca si cum ai vrea sa ii dai 2 pumni in nas si ii zici : Bai imi place de tine si te iubesc si ii tragi un sarut. Si gata s-a terminat smecheria. . Bafta.
Mai intai incearca sa te imprietenesti cu el.afla cat mai multe despre el. de exemplu ce`i place si discutati.lasa totul sa vina de la sine :*
Va mersi mult am sa incer si eu ceva... sper ca voi face ceva... mersi multttttt :*
Romancutza întreabă: