Da da
ce ar fi sa nu mai confunzi viata reala cu telenovelele?
o fata matura, cu capul pe umeri nu ar face ce vrei tu sa faci.numai ca sa te managi la orgoliu.
v-ati despartit, nu il mai vrei, nu te mai uiti inapoi
si apoi sa vi aici sa te plangi ca tu de fapt il iubesti da apoi nu te mai vrea el
nu se face asa
Ai putea incepe prin a ne spune varsta ta cumva 12 ani? Incep sa inteleg din ce motiv ai primit o minunata pereche de slapi
Nu uita ca roata se intoarce intotdeauna! Cel mai tare doare indiferenta! Aplic-o.
Mda.
Poi chestia e in felu` urmator :
Daca el mai incearca sa se ''dea'' la tine, sa vrea sa va impacati, dai sanse, apoi i le spulberi si tot asa. Si in felu` acesta o sa ramana si el cu orgoliu` ranit, ca sa zic asa.
Nu sunt de acord cu comentariile de mai sus, nu`ti convine intrebarea mea, nu raspunzi! dupa parerea mea.
Pana la urma de asta este facut acest site.
Sa ajuti persoanele care au nelamuriri, care nu stiu ceva.
Deci incearca sa-i dai sperantse, sa-ti aratsi calitatile si sa vada ce a pierdut, si apoi sa fii indiferenta
Asa o sa-l faci cel mai mult sa regrete.
Sper ca ti-am fost de folos.
Succes! :*
Indiferenta e cea mai buna. Eu am aplicat-o din orgoliu pentru ca m-a lasat pentru alta pe care o cunoastea de 2-3 zile. Pur si simplu nu vorbeam cu el, nu exista pentru mine. Si sunt sigura ca l-a durut. Ii citeam in ochi suferinta, numai zic ca daca ma apropiam de alti baieti incerca sa arate ca nu-i pasa, dar nu stia sa-si joace rolul. In tot timpul asta cat am fost indiferenta cu el inca il iubeam, dar nu mi-a mai pasat pentru ca nu mai merita, deja imi facuse prea multe, si din cauza indiferentei am reusit sa-l si uit si ma bucur, iar el si-a dat seama ce a pierdut si nu v-a mai putea sa aiba vreodata, si apropo cam un an a durat poveastea si am inceput sa vorbesc din nou cu el si ma port ca, cu un baiat oarecare si stiu ca nu prea ii convine, ca inainte el era cel special dar acum e egal celorlalti. Deci indiferenta e cea mai buna razbunare. Fii indiferenta si arata-i ca nu mai are sanse. si chiar daca a tinut sau nu la tine o sa-i para rau ca nu mai simti nevoia de a fi cu el.
Crede`ma ca el chiar ar avea nevoie de o lectie. e prea plin de el.pacat ca am realizat prea tarziu .
decat sa ma judeci mai bine m`ai ajuta dk tot esti asa matura. dk fac ce fac inseamna ca am motivele mele si dk nu esti dispusa sa ma ajuti macar nu ma judeca dk nu stii tot ce s`a intamplat si dc am ajuns sa`mi doresc sa ma "razbun" ca sa zic asa
beausingurlamasamea întreabă: