| iuliaaaaaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Cum as putea sa il fac\ii zic iubitului meu sa fie mai pervers putin gen : sa ma muste de gat \sa isi puna mana pe fundu meu chestii
funda

14 răspunsuri:
| Pacala a răspuns:

Pai, daca el nu e pervers, atunci ori e un fatalau care nu stie ce sa faca cu o femeie, ori nu il atragi tu. Ai putea sa incepi tu sa fii perversa, gen apuca-l de penis in public, strange-l de fund, musca-l. Daca nu reactioneaza la fel ca tine, cauta pe altcineva, ca iti pierzi timpul aiurea cu el.

| mihai69 a răspuns:

În română ai încercat? Adică pur și simplu să-i sugerezi „știi, dacă m-ai mângâia puțin pe sfârcul drept, s-ar putea să am orgasm în următoarele trei secunde. Ce zici, poți?"
tongue

| neutrino a răspuns:

Du-i tu mana pe acolo pe unde ar trebuie sa umble si sa caute el. Fa-l baiat mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori esti minori si nu vrea sa faca puscarie ori e gay. nu stiu ce baiat nu are face asta. cel putin in intimitatea voastra nu ca restul, pe unde apuca.
dar na daca aveti si vreo 14 ani, poate inca nu e atras de asa ceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ori esti minora"

| iuliaaaaaaaaaaaaaaaaa explică (pentru anonim_4396):

Are 18 laughing)

| anonim_4396 a răspuns (pentru iuliaaaaaaaaaaaaaaaaa):

De cat timp sunteti impreuna?

| Hakuouki a răspuns:

Incearca sa fii tu mai jucausa cu el, astfel ii vei arata ca iti plac astfel de chestii, adica musca-l tu de ureche, chestii de genul, cand te saruta da-ti tu capul pe spate si vezi cum actioneaza, poate tipul e timid sau poate nu vrea sa inceapa imediat (asta daca sunteti la inceput de relatie), poti oricand sa ii iei tu mana sa o pui in zonele dorite, dar nu stiu ce parere ar avea el, adica daca nu a facut-o singur, ce va crede cand i-o pui tu(mana)?

| Cosmin1I a răspuns:

Cred ca nu isi bate capul cu tine, sau esti prea dulap.

| VIP3r a răspuns:

A fost o perioada in care evitam si eu sa fac asa ceva, datorita faptului ca eram la inceputul relatiei si nu imi doream sa ii las o impresie proasta fetei, mai pe scurt nu voiam sa creada ca sunt genul tipic de baiat care vrea doar sa o bage cat mai rapid in pat.
Este posibil sa fie si el la fel, putin mai timid si sa puna foarte mult accent pe ceea ce crezi tu despre el. Incearca sa il iei usor, jucati-va dupa care cu cateva saruturi ar trebui sa inceapa sa reactioneze, daca nici asa nu merge sugereaza-i ca mainile lui ar trebui sa fie altundeva, daca nici asa nu merge i-ai tu mana si pune-o unde trebuie big grin
Mult succes happy

| CheshireDeadCat a răspuns:

Te arăţi tu mai perversă, începi să conduci tu, după care îi ordoni ce vrei să facă cu tine, sau îi ei mâna şi i-o pui tu pe fundul tău, când te pupă îi zici "muşcă!".

| spaniolulllllllllllllll a răspuns:

Pai in primul rand imbracate si tu mai sexy sa il atragi..cu nici un barbat nu poate rezista tentatiei unei femei..am si eu o intrabare..cati ani ai? big grin

| NikolassJust4you69 a răspuns (pentru iuliaaaaaaaaaaaaaaaaa):

Uoff asta chiar te pune intr o situatie jenanta laughing