anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa imi conving pritena sa facem sex?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,daca iti pasa de ea,intelege-o si ai rabdare pana cand e pregatita sa faca acest pas,comporta-te cu ea frumos,arata-i ca o intelegi si ca esti alaturi de ea si o iubesti,astfel ea va capata mai multa incredere in tine si va face acest pas,dar nu grabi lucrurile,lasa sa decurga totul de la sine. Daca insisti sa faci cu ea si o stresezi sau o ameninti ca daca nu face o lasi sau mergi la altele,inrautatesti situatia. Uite si eu cand prietenul ma tot stresa,ma gandeam ca mai bine sa nu o fac daca se comporta asa, dar apoi a zis ca ma lasa pana sunt eu pregatita si sa o facem cand vreau eu si asa totul a venit de la sine, pana la urma eu am avut intitativa.

6 răspunsuri:
| CrazzyGirlCsm a răspuns:

Daca nu vrea nu o obliga ca te f*** ea in gura si iti da si papucii. laughing

| justitiarul a răspuns:

Cati ani ai tu?
Nu vreau funda!

| dana85 a răspuns:

Nu trebuie sa o convingi. Lasa relatia voastra sa evolueze de la sine, inconjoar-o cu dragoste, devotament, zideste increderea si, cand va fi pregatita, o va face.

| Laura46 a răspuns:

DACA ea te iubeste vrea sa faceti DRAGOSTE si tu vrei SEX.acum intelegi de ce nu vrea? cauta una care sa vrea decat sex ca vad ca tu nu esti genul care sa isi iubeasca prietena

| ank a răspuns:

Iubeste-o,fraiere si fa-o sa simta asta

| Palpatine a răspuns:

Spune-i direct : „Hai să ne ****! "

Întrebări similare