Gelozia si joaca asta prosteasca nu duc la nimic bun.Mai bine potoleste-te si gaseste alte metode de a te convinge de sentimentele ei, caci asa nu ai sa faci decat sa o indepartezi si atunci te vad eu.
Vezi sa nu ramai fara ea, apoi urmatoarea ta intrebare va fi: " cum recapat increderea iubitei"
Te pui suni 2 colege superbe, le intrebi daca ar putea sa te ajute si pe tine cu o problema in viata amoroasa;
Daca iti vor raspunde afirmativ, le vei spune sa se imbrace in fustita scurta cu un decolteu generos si mergi cu ele la brat, una in stanga, una in dreapta; vei avea grija sa te vada atat prietena ta cat si prietenele prietenei tale
Te poti duce sa iti saluti si prietena.
In timp ce incerci sa o intrebi ce face prin zona, cele 2 fete te vor pupa pe obraz.
Nu inteleg de ce vrei sa o faci geloasa ma rog cel mai simplu umbla cu alte fete, cand te intalnesti cu o amica pe strada zambeste`i, intreab`o ce o mai facut, cere`i nr de telefon chestii din astea.
Te dai la alte fete...incearca sa te dai la prietenelei ei sa ii faci in ciuda
Daca vrei sa o faci geloasa, iti zic eu, ca nu e o idee buna... ultima data cand prietenu` meu a incercat sa ma faca geloasa...pai,deja ma saturasem de chestia asta si i-am dat papucii
Hmm, parerea mea este ca sa nu ii atragi atentii ft mult, sa vb katre ea cu alte fete, pai sunt multe idei sa o faci geloasa, dar mai bine sa nu o faci, p/u ca poti sa o pierzi, fetele sun cam suparaoase, si neertatoare.
Hey TPU am o problema nu ot sa mai pun intrebari si am lasat un mesaj aici ajutati-ma!
RRSecularHumanist întreabă: