| unaboona a întrebat:

Cum as putea sa-l conving pe prietenul meu sa folosim prezervativ el vrea doar fara imi spune ca cu el n-am cum sa raman insarcinata pentru nu" o lasa "in mine... i-am explicat ca exista si lichidul acela preejaculator de care tot am auzit dar el e foarte sigur pe el si tot pe a lui o tine

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fi si tu la fel de sigura pe tine si spune-i ca fara prezervativ nu faceti sex in nici un caz. Si respecta-ti decizia.

| catthshshshs a răspuns:

Este problema lui dar spre binele tau nu iti pune sanatatea in pericol. Nu mai accepta fara!

| ^_^just*me^_^ a răspuns:

Pai atunci daca nu vrea inreaba-l daca e pregatit sa fie tatic!

| gabitza_6878 a răspuns:

Altu' care zice ca daca nu ejaculeaza in ea nu o lasa insarcinata rolling eyes
zi-i ca si daca nu ejaculeaza, tot ies cativa spermatozoizi care au ca tinta ovulul tau
daca nu ii convine cu prezervativ, sa te lase in pacewinking
la urma urmei tu risti cel mai mult.pe el nu-l intereseaza pentru ca nu el e cel care dezvolta un copil in el
explica-i si despre boli, ca e posibil ca unul dintre voi sa aiba o boala si prin contact sexual se ia...

| sicklove a răspuns:

Eu zic sa nu o faci fara spre binele tau... daca il intereseaza si pe el de tine o sa te inteleaga si o sa fie de acordbig grin

| Coynaka a răspuns:

Daca nu vrea sa faca cu prezervativ ii zici ca nu faci, dar totusi ai putea incerca si cu conceptionale