| adrian_7273 a întrebat:

Cum as putea sa ma cuplez cu o fata pe care o stiu de ceva timp dar nu tin legatura cu ea. (am adresa de hi5 si id-ul de messenger) ne mai intlnim prin oras si stam in acelasi cartier nu prea mai avem prieteni comuni. Ce as putea sa fac ca sa ajung un prieten destul de bun mai intai si dupa sa ies cu ea si alte chestii? Multumesc!

5 răspunsuri:
| psiko a răspuns:

Baiete, trebuie doar sa vorbesti cu ea zilnic despre tot ce iti vine prin cap. Intreab-o intr-o zi daca vrea sa iasa undeva cu tine, daca nu vrea mai incearca o data, apoi lasa-te ca inseamna ca nu e interesata de tine. Insa incearca! Multa bafta!

| DianaB a răspuns:

Pai mai baga'te in seama cu ea pe mess. un "cf" etc... da'i comentarii la hi5... 2-3 nu sa o disperi.si vezi cum reactioneaza si ea. daca vorbeste cu tine, daca ii face placere sa vorbeasca si vezi cum decurg lucrurile! doar asa ai sanse sa vezi daca merge sau nu sa fii cu ea! bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca esti din acelasi oras cu ea, ai si idul de messenger invit-o pur si simplu in oras. Sper sa fie de folos.

| robby_7943 a răspuns:

Incearca sa o scoti in oras, invit-o la un suc, incearca sa vorbesti cu ea(nu pe messenger sau hi5, deoarece asa nu poti vedea daca vorbeste sincer si nu ii poti vedea sentimentele), apropiete de ea, ia-o de mana, daca vezi ca nu merge lasa-te. Oricum multa bafta, si astept un raspuns de la tine, sa vad ce ai facut. Salut

| Smekerul_2281 a răspuns:

AIti zic eu:
Zimbestei, fii dragut cu ea si intreab-o daca vrei sa fii cu ea