Buna. daca vrei sa te impaci cu ea sau macar sa incerci sa vorbesti cu ea am o mica idee
De ce nu ii trm un msg de pe un nr necunoscut fiind un admirator si sa ii zici ora si locul unde sa va vedeti si sa te duci sa vorbesti cu ea.
nu e o idee rea
Se vede ca tii la ea.incearca sa ii arati ca chiar it pasa de ea, ca tii la ea.
decizia este a ta.eu mi-am dat parereA:d
Pai poate nu mai vorbeste cu tine pentru ca te-ai despartit de ea... si daca vrei sa te impaci cu ia,explica-i de ce te-ai despartit de ea si spune-i ca a fost o decizie luata fara sa gandesti, dupa care astepti sa vezi ce zice, orice ai face nu insista prea mult ca asa numa o sa se inteparteze.Si daca nu mai exista sentimente, probabil ca nu o sa accepte impacarea.
Sun-o cu numar privat si spune-i ce simti si ca vrei foarte mult sa te impaci cu ea fiindca o iubesti sau mai bine asteapt-o cand iese de la scoala si spune-i...BAFTA! Sper ca te-am ajutat!
Fa-i o invitatie la un ceai, cupara-i flori etc! si daca e cuplata cu cineva care ar putea sa o faca sa sufere da-i un avertisment suptil si atat, pana la urma toti trebuie sa suferim si sa invatam din greselile noastre!