Sincer, 4 luni e o relatie scurta, de-abia schitata, practic omul si-a dat seama din timp ca nu va potriviti. Stiu ca e greu, dar impaca-te cu ideea ce n-a fost sa fie si un barbat potrivit tie va aparea intr-o zi.
Draga utilizator TPU, sincer sa-ti spun m-a impresionat povestea ta, din toate cele relatate de tine, pot sa spun ca baiatul cela nu te merita, pur si simplu uita-l, cine stie, poate el a stat linga tine, ca nu avea cu cine in acel moment. Gandeste-te bine, tu ai stat cu 4 luni, dar ce se intimpla daca stateai linga el 1 an, in general avea sa fii distrusa si fiabila de a face lucruri neordinare. Fii puternica, fii om, gandeste-te-te ca esti o persoana care numaidacat o sa aiba un baiat care te merita, si care va fi alaturi cu tine in orice clipa, si la bine si la rau. Pur si simplu evita-l, iar daca el isi v-a batea joc de tine, atunci ai tot dreptul sa-l scuipi direct in fata. Ai grija de tine, si nu uita ca exista fericire pentru toti
E clar ca nu tine la tine si dragostea cu sila nu se poate.In fond mi-e greu sa cred ca el fiind plect ti-a fost si fidel ca tentatia e mare si daca tinea la tine nu se comporta asa. Timpul le va rezolva pe toate
E clar ca vrea sa rupa orice legatura cu tine, atunci de ce insisti? I-ai spus ca nu vrei sa va despartiti? Ai vorbit cu el? Daca vezi ca nu si nu, te sfatuiesc sa nu insisti ca vei avea doar de suferit.
Pai el se gandeste la tine si nu mai vrea sa suferi dupa el si sa-l uitzi din asta vrea sa n umai tzinetzi legatura...
u impacate cu gandul ca nu mai sunteti impreuna si ca el vrea pe altcineva, o relatzie nu merge numai la distanta asta sa fii sigura ...nu poti avea o relatzie serioasa numai in vacanta.
gandeste`te ca poate si el tine la tine dar vrea ceva mai mult decat "in vacanta" si ca asa este cel mai bine pentru amundoi.
eu zic ca ar trebui sa renunti la ideea de a va impaca si sa treci peste sa incerci sa-l uitzi