Stiu ca am gresit, dar tu esti o persoana foarte importanta pentru mine, esti mult mai mult decat o simpla prietena, si greseala mea m-a facut sa imi dau seama ca nu pot sta nicio clipa stiindu-te suparata pe mine, este prima si ultima mea greseala, ma ierti?
Doamne, ce inspiratie mi-a venit!
Pa, pa!
Buna, depinde de motivul despartirii, vb cu ea si spune-i k o iubesti si ca vrei sa va impacati, fa tu primul pas, arata-i k iti pasa de ea, bafta.
Incerca sa discuti cu ea, sa-i explici ca esti constient ca si tu ai gresit. Poate va recunoaste ca si ea a avut o parte din vina si va veti impaca. Unul dintre voi va trebui sa faca primul pas daca va iubiti.
Bye, bye;*
Mimilicious; x
Vai ma nebundupatine esti un mistocar ma dar intr-un fel ai dreptate... tipule... vorbe dulci, sms gen poezie, scoate-o la un suc, oferai flori etc... daca va plictisiti iesiti din casa nu puneti intrebari aiurea pe aici... ... succes cu fata
Depindeee... poate ca ea nu mai vrea... te-ai gandit ca esti cam egoist...in caz ca poate vrea cu niste flori si un cadou simbolic inspirat... poate vaa merge
delete8 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: