| forzastelistii a întrebat:

Cum as putea sa mai fac niste bani in timpul scolii?
de ex acum nu imi cheltuiesc banii pe care mi da parintii la scl...strang km 40 de lei pe saptamana
Km as putea sa fac mai multi...fiindk pan' la sfarsitul anului vreau sa-mi cumpar ceva si imi trebuie mai multi bani big grin
dau fundita pentru ajutor
Multumesc

6 răspunsuri:
| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Poti sa-ti iei un job ca de exemplu sa vinzi la o alimentara sau la un supermarket, sau sa dai ore la care te pricepi si sa-ti faci niste bani, etc.

| ghetuvictorita a răspuns:

Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca , caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu reducere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky , calalog curent, urmator jos in dreapta.

Te asigur ca ies bani frumusei din oriflame mai ales ca esti la scoala si ai multe colege, suna-ma su intra pe mess si iti a\dau mai multe detalii. succes

Vrei sa vinzi oriflame la scoala sunama 01761342716

| forzastelistii explică:

Am 15 ani...

| andreimeditatii a răspuns:

Dupa ce am citi multe ghiduri despre cum sa faci bani si am incercat multe dintre modalitatile prezentate, am realizat un clasament cu metodele de facut bani, chiar daca tocmai ai intrat la liceu:
http://roxandrei.ro/utile/cum-sa-castigi-bani-pe-perioada-liceului/