| Iulian03 a întrebat:

Cum as putea sa reiau legatura cu o tipa cu care n-am mai vorbit de aproape 1 an si am iesit o data?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Crezi ca aia te-a asteptat pe tine? Ce poti sti despre ea daca ati iesit doar o data? Cam sună a disperare ce vrei tu.

| Iulian03 explică (pentru darrio2007):

Pai si atunci cand am iesit avea pe cineva laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru Iulian03):

Si atunci de ce vrei sa o cauti? Poate e liberă?

| MihaelaDart a răspuns:

Parerea mea este ca tot ce a ramas in trecut, acolo trebuie sa ramana. Daca nu a mers relatia bine cat ai fost cu ea, de ce ai mai vrea sa o cauti si doresti sa iesi cu ea? Nu merita. Cauta-ti pe altcineva. Intr-un an, ea poate si-a refacut viata cu cineva si nu musai, eu sa fiu deranjata de fostul ca vrea sa fie cu mine iar, l-as refuza categoric.

| Iulian03 explică (pentru MihaelaDart):

Pai ea e singura care ma mai baga in seama, am incercat si cu alte tipe dar nu vorbește niciuna cu mine...

| MihaelaDart a răspuns (pentru Iulian03):

Nu au mers cu altele, pentru ca nu fost persoana potrivita. Nu dispera, zicala aia "va iesi si soarele pe strada ta" este adevarata. Va veni intr-o zi cand nu te astepti, nu mai scormoni trecutul ca posibil sa regreti ori sa iti para rau ca ai contactat-o. Traieste prezentul, lasa trecutul in urma.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este recomandat sa mai contactezi o persoana care nu te-a placut si nici nu ai tinut legatura cu ea, fiindca nu va iesi nimic, fiindca te pui intr-o situatie jenanta, fiind refuzat a doua oara.
Daca relatia nu a functionat prima oara, categoric nu va functiona niciodata.

| Punctsivirgulaa a răspuns (pentru Violleta2022):

*Daca relatia nu a functionat prima oara, categoric nu va fuctiona niciodata.* Iti pot spune ca ai gresit enorm aici, nu mereu este asa.Am prieteni care au fost despartiti 2-3ani, s au reintalnit si acum au si familie, nu chiar in toate cazurile este exact cum ai spus tu. Daca nu a fost nici macar o scanteie intre voi si doar *am iesit o data* asa da, nu prea merita sa incerci pentru ca nu stii daca te a placut sau nu.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Punctsivirgulaa):

Asta este 1 caz la un miliard, fiindca in 99% din cazuri nu va functiona deloc.