Crezi ca aia te-a asteptat pe tine? Ce poti sti despre ea daca ati iesit doar o data? Cam sună a disperare ce vrei tu.
Pai si atunci cand am iesit avea pe cineva
Si atunci de ce vrei sa o cauti? Poate e liberă?
Parerea mea este ca tot ce a ramas in trecut, acolo trebuie sa ramana. Daca nu a mers relatia bine cat ai fost cu ea, de ce ai mai vrea sa o cauti si doresti sa iesi cu ea? Nu merita. Cauta-ti pe altcineva. Intr-un an, ea poate si-a refacut viata cu cineva si nu musai, eu sa fiu deranjata de fostul ca vrea sa fie cu mine iar, l-as refuza categoric.
Pai ea e singura care ma mai baga in seama, am incercat si cu alte tipe dar nu vorbește niciuna cu mine...
Nu au mers cu altele, pentru ca nu fost persoana potrivita. Nu dispera, zicala aia "va iesi si soarele pe strada ta" este adevarata. Va veni intr-o zi cand nu te astepti, nu mai scormoni trecutul ca posibil sa regreti ori sa iti para rau ca ai contactat-o. Traieste prezentul, lasa trecutul in urma.
Nu este recomandat sa mai contactezi o persoana care nu te-a placut si nici nu ai tinut legatura cu ea, fiindca nu va iesi nimic, fiindca te pui intr-o situatie jenanta, fiind refuzat a doua oara.
Daca relatia nu a functionat prima oara, categoric nu va functiona niciodata.
*Daca relatia nu a functionat prima oara, categoric nu va fuctiona niciodata.* Iti pot spune ca ai gresit enorm aici, nu mereu este asa.Am prieteni care au fost despartiti 2-3ani, s au reintalnit si acum au si familie, nu chiar in toate cazurile este exact cum ai spus tu. Daca nu a fost nici macar o scanteie intre voi si doar *am iesit o data* asa da, nu prea merita sa incerci pentru ca nu stii daca te a placut sau nu.
Asta este 1 caz la un miliard, fiindca in 99% din cazuri nu va functiona deloc.
Remusopen întreabă: