| pilotulalex a întrebat:

Cum as putea sa trec de la a fi amic-ul la a fi iubit-ul?

16 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Fie ca-ti convine sau nu interventia mea, se scrie amicul si iubitul. Fara cratima.

| Iuliiaa a răspuns:

Ai grija ca de la amic sa nu ajungi prieten bun. Incearca sa vorbesti cat de des poti cu ea, sa te bagi pe sub pielea ei. Da-i semne ca o placi, bate-i apropouri, dar nu ii spune direct pana cand nu iti da si ea semne.

Mult succes! happy

| OnuOnulică a răspuns:

Buna

Poti face acesta trecere cu timpu.

O seara buna!

| Kalla a răspuns:

E greu sa iesi din friend zone.In majoritatea cazurilor daca fata nu simte acelasi lucru, prietenia se distruge. Daca nu esti sigur ca s-ar putea sa te placa atunci nu-i spune nimic.Asa vei pastra macar prietenia ei.

| pilotulalex explică (pentru Kalla):

Am sa mai astept o vreme sa vad

| mihay198722 a răspuns:

Trebuie sa ai timp cu ea,sa ii demonstrezi ca iti pasa de ea,ca poti avea incredere in ea,sa comunici mai mult cu ea,sa iesiti la un film, la un suc, sa fi mai amuzant, sa-i daruiesti flori daca ii place un baiat mai romantic, ai putea sa ii faci uneori cate un cadou...

| carminaburana43 a răspuns (pentru mihay198722):

Cel mai bun raspuns.

| Scarabeul a răspuns:

Pai trateazo cu mai multa atentie batei apropouri, incearca sai vorbesti foarte mult scoateo la suc, cand terminati orele de scoala conduo pana in fata blocului/fata portii sarut-o pe obraz s.a.m.d chesti din astea.

| pilotulalex explică (pentru Scarabeul):

Am sa incerc sa vad ce va iesi

| CiprianAndronache a răspuns:

Eu am 33 d-ani și datorită faptului că sunt foarte sociabil, comunic foarte ușor cu oricine ( am lucrat în vânzări ) de multe ori s-a întâmplat să devin confidentul unei femei. La început e palpitant că afli secretele ei, ea are încredere în tine, etc. Însă dacă trece prea mult timp fără să faci vreun pas clar dupe nu mai există cale de întoarcere. Îmi spunea acum vreo 2 ani o amică ( ca să-i zic așa ) : voi ăștia buni la suflet, ăști confidenți, ăști care știți să vă comportați cu femeile, care știți să le ascultați, sunteți cei mai proști, pentru că voi ne faceți toate mofturile și alții ne f**! Acum tot ce pot să îți zic eu ție e că noi bărbații mereu ne chinui să înțelegem femeile, însă când ele ne zic mură-în-gură, oare ce mai vrem? Răspunsul în al în ceea ce a spus amica mea!
Dacă aș fi să dau un răspuns strict din gândirea mea de bărbat ți-aș spune că plăcerea cea mai mare vine din descoperirea oamenilor, așa că încearcă dacă chiar o placi. Dacă chiar îți este amică te va înțelege că este normal ca bărbat să ai dorințe sexuale față de ea. Dacă nu înțelege înseamnă că nu trebuie să te consumi că i-ai pierdut prietenia. Cius

| PaulWalker1ST a răspuns:

Incearca sa ii dau cadouri si sa ii arati ceva mai multa afectiune.Dai de inteles ca iti place de ea, si reactia nu va intarzia sa apara.Bafta.

| Unknown_7432 a răspuns:

Trebuie să înveți să scrii... prietenul, iubitul

| Eduard223 a răspuns:

1...>Vorbeste cu ea si nu vorbi despre yubire si din astea incearca sa vorbesti foarte deci cat poti de frumos cu ea.
2...>Fi cat mai romantic adica (F-ai cadouri invit-o la un film s ice iti mai trece prin cap) depinde daca a ivarsta mai mare dai caduri de ex: un inel un film de iubire stii tu.
3...>Incearca sa sta icat mai rar cu ea si sa ii spui glume si fa-o sa rada.
4...>F-a misto de altii sa fi un pic dar nu zic sa exagerezi sa te dai o idee mai smecher.
5...>Intr-un final sa apuci momentul potrivit daca apuci intr-un apus si esti afara cu ea spune-i ce simti pentru ea absolut TOT deci TOT! apoi SARUTO! Pe gura si apoi s-o intrebi daca vrea sa fie cu tine sau sa fie iubita ta! multa bafta sanatate!

| pilotulalex explică (pentru Eduard223):

Mersi de sfat am sa il incerc